07. 12. 2018 - 23:12
NEKADA SU TRČALI DA SARAĐUJU SA PORTUGALCEM, A SADA...Igrač ne...
907
Shares
NEKADA SU TRČALI DA SARAĐUJU SA PORTUGALCEM, A SADA...Igrač ne želi u United zbog Mourinha!

NE SVIĐA MU SE KAKO PORTUGALAC RADI

NEKADA SU TRČALI DA SARAĐUJU SA PORTUGALCEM, A SADA...Igrač ne želi u United zbog Mourinha!

Sport.ba
07. 12. 2018 - 23:12
0
Shares

Na udaru je posljednjih par mjeseci Jose Mourinho zbog slabih partija Manchester Uniteda, najveći problemi u ekipi su Paul Pogba i gotovo cijela obrana, pa se spekuliše da će Portugalac gasiti požar na transfer pijaci u januaru.

mou1

Dosta igrača se provlači kroz medije, kada su potencijalna pojačanja Uniteda u pitanju, a jedno od imena koje se spominje je i sjajni stoper Dortmunda Manuel Akanji.

akanji

Reprezentativac Švicarske je u Borussiju stigao u januaru, od ove sezone pruža sjajne partije, a dokaz je da je standardan u obrani tima koji je na čelu njemačke Bundeslige, sa devet bodova više od minhenskog Bayerna.

Ipak, sam fudbaler se oglasio, priznao je da simpatiše Manchester United, ali da mu ne pada na pamet da prelazi na "Old Trafford" dok je trener "Đavola" Mourinho.

akanji1

"Istina je da sam navijač Manchester Uniteda od malih nogu. Ali u ovom trenutku ih ne pratim pomno jer ne volim kako igraju pod Mourinhom. Nisam tamo, ali ne znam šta oni treniraju", rekao je Akanji.

Nekada su igrači jedva čekali da sarađuju sa "Posebnim", ali se to od ove sezone promijenilo.

akanji2

Razlozi su jasni, loše igre Uniteda, ali i njegov jako loš odnos sa najskupljim pojačanjem u historiji kluba, Paulom Pogbom.

pogba-mourinho-manchester-united

mourinho-bonucci

mou-alexis

akanji3

akanji4

akanji5

akanji6

(Sport.ba)

Učitaj još novosti