06. 12. 2018 - 20:27
NAKON ŽESTOKOG DUELA FELLAINIA I GUENDOUZIA OGLASIO SE...
907
Shares
NAKON ŽESTOKOG DUELA FELLAINIA I GUENDOUZIA OGLASIO SE FRANCUZ:

VUKAO GA ZA KOSU

NAKON ŽESTOKOG DUELA FELLAINIA I GUENDOUZIA OGLASIO SE FRANCUZ: "Ko mu je kriv što je to uradio pa sada mora biti ljubomoran"

Sport.ba
06. 12. 2018 - 20:27
0
Shares

Pre nekoliko nedelja Maruan Felaini je bitno promenio svoj stajling. Belgijski vezista koji je kroz celu karijeru imao veliku "mikrofonku" sada ima kratku kosu, a u toliko je njegov potez u duelu sa Arsenalom bio još šokantniji. Felaini je povukao za kosu Maruana Genduzija i za to nije bio kažnjen.

Iako je mladi fudbaler Arsenala bio šokiran zbog poteza Felainija, poslije meča je bio dobro raspoložen i nije bio previše ljut zbog poteza Belgijnca. "Mislim da tu ima malo ljubomore. Možda nije mogao da prihvati činjenicu da je odlučio da ima kratku kosu", kazao je Genduzi poslije remija Junajteda i Arsenala.

Stručni konsultant Deni Marfi međutim smatra da je Felaini imao mnogo sreće zbog toga što nije isključen nakon ovog starta. 

"Izvukao se zar ne? Po pravilima ovo je isključenje. Glup potez Felainija koji je mnogo mogao da košta njegov tim", kazao je Marfi.

Inače Fudbalska asocijacija neće razmatrati eventualnu naknadnu kaznu za Felainija jer je dosuđen faul fudbalera Mančestera. Zanimljivo je da je pre nekoliko godina defanzivac Lestera Robert Hut dobio suspenziju od tri meča jer je baš Felainija povukao za kosu. 

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti