03. 12. 2018 - 12:39
Reakcija MMA zajednice na meč Wilder vs. Fury: Dragi boks,...
907
Shares
Reakcija MMA zajednice na meč Wilder vs. Fury: Dragi boks, koliko god te volim, nikada me ne prestaješ razočaravati! Ti si jedno razmaženo...

MNOGI SMATRAJU DA JE FURY TREBAO SLAVITI

Reakcija MMA zajednice na meč Wilder vs. Fury: Dragi boks, koliko god te volim, nikada me ne prestaješ razočaravati! Ti si jedno razmaženo...

Sport.ba/Fightsite
03. 12. 2018 - 12:39
0
Shares

I dalje se ne stišavaju reakcije na bokserski meč godine. Tyson Fury i Deonatay Wilder su protekle subote u Los Angelesu boksačkim fanovima zaista priuštili veliku radost.
Sjajan meč koji je na koncu otišao do posljednjeg sudijskog gonga je ponudio sve što jedan šakački spektakl mora imati: dramu, preokrete, mnogo akcija, nokdaune i na koncu – kontroverznu odluku!

Da, možda je odluka da meč završi “neodlučeno” za mnoge dvojbena, ali ona nam osigurava revanš koji svi žele i čekaju. Kako je MMA zajednica reagirala na meč Wilder vs. Fury? Evo nekih od reakcija putem društvenih mreža…

fury2

FURY DOKAZAO KLASU U RINGU, A ONDA ODUŠEVIO PLANETU: Evo šta je uradio s cjelokupne zarade, Mayweather se može u rupu zavuči nakon ovoga

furyBrad Tavares: “Vauuu, neodlučeno? Mislim da je Fury pobijedio u tom meču. Moram pogledati ponovno, ali na kraju dana je to bio sjajan dvoboj.”

wilder-nokaut-furyjaMark Diakiesse: “Tyson Fury je pokraden…”

Demetrious Johnson: “Ovo je bila šala od rezultata, po mojim karticama je Fury pobijedio.”

wilder-srusio-furyjaDillion Danis: “Nikada više neću gledati boks!”

Kenny Florian: “Opeeet bokserski rezultati!”

wilder-fury1Joe Rogan: “Kakva borba!”

Michael Chiesa: “Dragi boks, koliko god te volim, nikada me ne prestaješ razočaravati! Ti si jedno razmaženo, koruptirano derište koje uništava ovakve sjajne borbe. Ako nisu plaćeni suci, onda su nesposobni. Boks je u velikim problemima.”

fury-wilderKelvin Gastelum: “Kako se uspio dići nakon onoga?”

Yves Edwards: “Ozbiljno sada…bi li se Tyson Fury digao onako u 12. rundi da nije Kralj Cigana?”

fury-u-naletuJason Knight: “Fury je opljačkan!”

Cris Cyborg: “Nevjerovatno srce ima Tyson Fury! Nakon što sam vidjela kako se uspio dići na noge u 12. rundi, ne mogu spavati više! Želim samo još više trenirati…”

fury-provocira-wilderaJosh Barnett: “Kakva BORBA!”

Corey Anderson: “Mislim da je Fury trebao pobijediti. Wilder je imao dva nokdauna, ali je pobijedio u 9 od 10 drugih rundi.”

tyson-fury

Učitaj još novosti