30. 11. 2018 - 20:52
BIVŠI IGRAČ OSUO PALJBU PO MOURINHU! "Zaboli nas ONA STVAR za...
907
Shares
BIVŠI IGRAČ OSUO PALJBU PO MOURINHU!

ŽESTOKE KRITIKE NA RAČUN PORTUGALCA

BIVŠI IGRAČ OSUO PALJBU PO MOURINHU! "Zaboli nas ONA STVAR za tvoje trofeje! UNIŠTIO si klub, to je katastrofa!"

Sport.ba
30. 11. 2018 - 20:52
0
Shares

Manchester United ovaj vikend (subota, 18.30 sati) gostuje kod Southamptona, a uoči utakmice Jose Mourinho odradio je klasičnu presicu. I odmah klasična paljba...

jose-mourinho

"Prva stvar koju moram reći jest da u svakom klubu, kad igrač ne nastupi to je jednostavno odluka menadžera/trenera. U našem klubu, kad igrač ne nastupi to je uvijek zato što se ne ponaša kako treba ili ima disciplinskih problema... Naravno da to ni ovaj put nije slučaj s Alexisom Sanchezom, ozlijeđen je i ne želim uopće špekulirati koliko ga neće biti. Iz nekog prijašnjeg iskustva, rekao bih da do kraja ove godine sigurno neće igrati", poručio je dušebrižnicima Mourinho o situaciji s Alexisom.

fell2

A stao je u obranu svog omiljenog džokera, Marouanea Fellainija.

"Svi znamo da Fellaini nije Maradona, ali znamo što on sve donosi ekipi", istaknuo je Portugalac koji je naglasio očito - da Manchester United mora poboljšati poziciju na tablici.

christophe-dugarry

A u međuvremenu, dok je on pričao o Southamptonu, Alexisu i Fellainiju, stigao je oštar napad na njega. Autor - bivši francuski nogometaš Christophe Dugarry.

"Ovo je nepodnošljivo! Uništio je klub! Kad ih vidite kako su igrali u utorak protiv Young Boysa, pa to je katastrofa, užas... Svi se sjećamo Manchester Uniteda s Roy Keaneom, Davidom Beckhamom, svim tim sjajnim igračima. Oni su igrali napadački nogomet. Bio je prelijep i strastven. Old Trafford je bio Kazalište snova, a sad je Kazalište noćnih mora s ovim likom! Ludost", opleo je Dugarry po Mourinhu.

2

I nije se zaustavio samo na tome.

"Ono što on ne razumije je da nas zaboli ona stvar za naslove, samo želimo emocije i gledati dobar nogomet. A on je nesposoban pružiti nam to. No, ne može to shvatiti jer si je preduboko ušao u stražnjicu! Ne zanima nas što si dosad osvajao, čovječe...", završio je svoju tiradu Dugarry.

mou12

1

mourinho3

jose-mourinho

mouu

pogba-mourinho

mou-alexis

mourinho

(Sport.ba)

Učitaj još novosti