30. 11. 2018 - 19:13
Kovač donio ODLUKU koja može rezultirati novim NEZADOVOLJSTVOM...
907
Shares
Kovač donio ODLUKU koja može rezultirati novim NEZADOVOLJSTVOM IGRAČA!

ŽELI POKUŠATI SA NOVOM TAKTIKOM

Kovač donio ODLUKU koja može rezultirati novim NEZADOVOLJSTVOM IGRAČA!

Sport.ba
30. 11. 2018 - 19:13
0
Shares

Niko Kovač malo mirnije diše nakon 5:1 pobjede protiv Benfice u Ligi prvaka. Smirenje tenzija u svlačionici potvrdili su i sami igrači koji su nakon utakmice uputili treneru salve pomirdbenih komentara, a podršku su mu još jednom ukazali čelni ljudi kluba Hoeness i Rummenige.

hoeness2

Pred Bayernom je sutra (15:30 sati) izazvono gostovanje kod Werdera, a hrvatski trener uoči utakmice otkrio je kako će od sada ekipa slagati po novom receptu:

"Odlučio sam da ću imati jednu skupinu igrača od kojih će većina imati zajamčeno mjesto u početnom sastavu te druge koji će redovito participirati u utakmicama."

kovac-0

Dakle, navijači bavarske ekipe ne moraju puno razbijati glavu tko će od njihovih miljenika zaigrati protiv Werdera jer će Kovač prema najavama ponoviti početni sastav koji se suprotstavio Benfici. Što znači da bi glavne zvijezde ponovno mogli biti 'veterani' Robben i Ribery.

roben

"Ekipa je napravila odličan posao. Vidjelo se da igraju s puno samopouzdanja. Moramo dobro odigrati u subotu. Svaki pojedinac mora dati svoj doprinos", zaključio je Kovač koji se mora nadati da će istu igru ponoviti i na sjeveru Njemačke obzirom da Borussija Dortmund bježi velikih devet bodova!

bay4

bay2

bay1

bayern

franck-ribery-bayern

lewandowski-gnabry-bayern

bay2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti