28. 11. 2018 - 14:03
PROBLEMI U MADRIDU! Solari IZBACIO zvijezdu Reala, slijedi mu...
907
Shares
PROBLEMI U MADRIDU! Solari IZBACIO zvijezdu Reala, slijedi mu transfer lista!

UTAKMICU PROTIV ROME GLEDAO SA TRIBINA

PROBLEMI U MADRIDU! Solari IZBACIO zvijezdu Reala, slijedi mu transfer lista!

Sport.ba
28. 11. 2018 - 14:03
0
Shares

Kada su navijači Real Madrida vidjeli da Isca nema u protokolu za utakmicu sa Romom, mnogi su pomislili da je riječ o pogrešci. No, Santiago Solari odlučio je španskog veznjaka poslati na tribine.

solari

Isco nije započeo niti jednu utakmicu otkako je Solari zamijenio Lopeteguija, a pojedini španski mediji prenijeli su informaciju kako su se odnosi između igrača i trenera pogoršali nakon blamaže protiv Eibara.

Zbog konflikta je Solari odlučio otpisati Isca, kojeg je poslao na tribine, a “Don Balon” tvrdi kako će veznjak na kraju biti postavljen na transfer listu.

isco

“Postoje određene odluke u određenim trenucima. Mi ih donosimo i to je to”, komentarisao je Solari izostanak Isca nakon pobjede u Rimu u susretu sa Romom.

U međuvremenu, “Marca” je napravila anketu, koja je podijelila navijače Real Madrida. Do ovoga trenutka 45 posto navijača smatra da je Solari donio ispravnu odluku, dok je 55 posto navijača naklonjeno Iscu i smatraju da je Solari pogriješio.

isco2

Iscov izostanak komentarisao je i Marcelo nakon utakmice sa Romom.

“Nisam savjetnik niti roditelj. Svaki igrač želi igrati, ali sve je to posao. Kroz to su svi prošli”, izjavio je Marcelo.

isco-sad-at-real-madrid-1

bale-isco

isco-benzema

real-isco

isco

(Sport.ba)

Učitaj još novosti