15. 11. 2018 - 13:44
Nemanja Matić uzvratio medijima na priče o nenošenju cvijeta...
907
Shares
Nemanja Matić uzvratio medijima na priče o nenošenju cvijeta maka, a zatim otkrio SVOJ PLAN!

POJASNIO NEKE STVARI

Nemanja Matić uzvratio medijima na priče o nenošenju cvijeta maka, a zatim otkrio SVOJ PLAN!

Sport.ba
15. 11. 2018 - 13:44
0
Shares

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić od ponedjeljka se pripema sa reprezentacijom Srbije za odlučujuće mečeve u grupnoj fazi Lige nacija, protiv Crne Gore i Litvanije, ali je našao vremena da se jučer obrati studentima na novosadskom Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Tom prilikom je i studentima, ali i u izjavi za "Novosti" otklonio neke od dilema koje su se pojavile poslije informacije da je odbio da na dresu nosi cvijet maka.

matic

Navodno je zbog toga imao problema u svom klubu, ali Matić je iskoristio priliku da sve te spekulacije konačno demantuje i uputi jasnu poruku medijima.

"O cvijetu maka i svemu tome sam jasno objavio na svom Instagramu, to je sve što mogu da kažem. Nemam problema ni sa kim u klubu i ne bih komentarisao novinske napise, a neka je to njihovim tvorcima na čast", istakao je Matić.

maticc

Na pitanje studenata, Matić je potvrdio da mu i niko od saigrača nije ništa rekao zbog nenošenja pomenutog simbola na dresu.

Potom su pokrenute i neke druge teme, a jedna od najzanimljvijih bila je ona o Matićevim planovima kada dođe vrijeme da okonča profesionalnu fudbalsku karijeru.

matic

On je otkrio da će i poslije toga ostati u fudbalu, sa namjerom da se bavi i trenerskim poslom.

matic1

matic22

matic23

(Sport.ba)

Učitaj još novosti