14. 11. 2018 - 10:41
MBAPPE IZNENADIO BAŠ SVE: Još nismo zreli za Ligu prvaka!...
907
Shares
MBAPPE IZNENADIO BAŠ SVE: Još nismo zreli za Ligu prvaka! Savršeni igrač nema nijednu moju osobinu!

ESPN

MBAPPE IZNENADIO BAŠ SVE: Još nismo zreli za Ligu prvaka! Savršeni igrač nema nijednu moju osobinu!

Sport.ba
14. 11. 2018 - 10:41
0
Shares

Kylian Mbappe sve je skromniji! Za početak, 19-godišnja zvijezda smatra da iako PSG ide u dobrom smjeru, klub još nije na razini da bi se borio za osvajanje Lige prvaka. Vlasnici iz Katra u klub su ušli 2011., a pariški gigant od tada je u neprestanoj uzlaznoj putanji, no u Europi još nisu došli do većeg uspjeha... A možda neće ni sada! PSG je treći iza Liverpoola i Napolija, a Mbappeu je jasno da nisu na razini:

"Klub nije prestao rasti otkad su došli novi vlasnici, a mi igrači moramo evoluirati zajedno s klubom prije nego možemo pomisliti o osvajanju Lige prvaka, to je završni korak u procesu", rekao je za ESPN pa objasnio:

neymar-psg

"Upravi je sve jasno, a ako svako odradi svoju ulogu, sve će doći samo od sebe, naravno da će nam osvajanje Lige prvaka s ovim potencijalom kad tad postati cilj."

psg2A Mbappe je jedna od dvaju pravih zvijezda u pariškom klubu. Druga je, naravno, Neymar, s kojim u početku Mbappe i nije previše razgovarao.

neymar-kylianmbappe

"Pričali smo i prije nego sam došao u PSG, on je već bio tamo i znao da je da i ja dolazim. Pitao me kada i kako dolazim, no to i nije baš bio lagan odnos jer nijedan nije dobro pričao engleski u početku, a on nije znao ni francuski. Sada možemo pričati, a s komunikacijom ostalo dolazi prirodno", zaključio je mudro 19-godišnjak.

Svoju skromnost je onda pak pokazao još jednom... Iako ima 19 godina i već je sad među najboljim igračima svijeta, kada bi stvarao savršenog igrača, Mbappe ne bi uzeo baš nijednu svoju vrlinu:

mbappe

"Uzeo bih Messijevu lijevu nogu, Neymarovu desnu, mentalitet Cristiana Ronalda i eleganciju Gianluigija Buffona. Gdje sam tu ja? Nema potrebe za mnom, to je tačno kako treba!"

messi

neymar

ronaldo-trbusnjaci

buff

mbappe

(Sport.ba)

Učitaj još novosti