24. 10. 2018 - 09:17
Marcelo nakon pogotka gestikulirao i jasno dao do znanja čiji...
907
Shares
Marcelo nakon pogotka gestikulirao i jasno dao do znanja čiji dres bi volio nositi pa se obrušio na novinare

BRAZILAC JUNAK REALA

Marcelo nakon pogotka gestikulirao i jasno dao do znanja čiji dres bi volio nositi pa se obrušio na novinare

Sport.ba
24. 10. 2018 - 09:17
0
Shares

Real se i sinoć itekako mučio, ali je ostvario napokon trijumf i to nakon pet mečeva postao. S 2:1 pao je Plzen u Madridu u okviru trećeg kola Lige prvaka. Teško izborenom pobjedom trener Julen Lopetegui uspio je ostati na klupi Reala za nedjeljni El Clasico protiv Barcelone.

"Sve je dobro. Lopetegui će biti na Nou Campu. Prekrasno. Prekrasno jer je moje mišljenje da on radi sjajan posao", poručio je Brazilac Marcelo, strijelac drugog pogotka protiv češkog prvaka.

Upravo je Brazilac bio u centru pažnje posljednjih dana. Uveliko se nagađalo o tome da je od Florentina Pereza zatražio transfer i to u redove Juventusa, kako bi se pridružio Cristijanu Ronaldu. Sinoć se obrušio na novinare.

"Teško nam je kada ne pobijedimo, ali stalno govoriti o krizi... Tom pričom se pokušava narušiti mir u svlačionici. Svi novinari žele samo to raditi, kao da ste ljubomorni jer nemate pojma igrati nogomet i ne igrate ga."

Nakon pogotka, gestikulirao je na grb Reala, jasno poručivši šta misli o ovom klubu. Otvoreno je progovorio i o eventualnom napuštanju "Santiago Bernabeua".

"Nisam čuo da postoji neka ponuda. Ne postoji veći madridista od mene."

Što se njega tiče, navijači čini se mogu biti mirni. Iako je napustio teren u 90. minuti zbog povrede, trebao bi u nedjelju istrčati na megdan vodećoj Barceloni. Ujedno, potvrdio je da će ostati u Madridu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti