24. 10. 2018 - 08:54
Vladan Milojević: Dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat
907
Shares
Vladan Milojević: Dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat

PRED GOSTOVANJE REDSIMA

Vladan Milojević: Dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat

Sport.ba
24. 10. 2018 - 08:54
0
Shares

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Liverpoolu na Anfildu sa željom da odigraju dostojanstveno i pokažu da katastrofa protiv PSG-a nije adekvatno mjerilo snaga u Ligi prvaka.  

Tim Vladana Milojevića, poslije dva odigrana kola u C grupi, ima jedan bod, osvojen protiv Napolija, dok Liverpul ima tri, zahvaljujući pobjedi protiv PSG-a na startu. 

– Fantastičan su tim, imaju prepoznatljiv napadački stil. Vidi se pečat trenera Jurgena Kloppa. Igraju u jakoj ligi, imaju više iskustva od nas, ali tražit ćemo svoju šansu. Prvo da zatvorimo prilaze našem golu, a onda i da ih iznenadimo u napadu – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Liverpulu.  

On za duel na Anfildu ne može računati na Milana Rodića i Marka Marina, koji su ostali u Beogradu, a neizvjesno je hoće li igrati i kapiten Vujadin Savić.

Komplimente srbijanskom šampionu dao je i trener engleskog velikana Jurgen Klopp.  

– Izbacili su Salzburg u veoma uzbudljivoj utakmici, za 10 minuta su se vratili poslije dva gola minusa. Bio sam oduševljen kada sam vidio kakvo je to slavlje. Napravili su čudo i sada žele nastaviti. Ko god da dođe nama u goste, naš cilj se zna, želimo pobjedu. Siguran sam da će se Zvezdini fudbaleri boriti 100 posto – rekao je Klopp. 

Utakmica između Liverpoola i Crvene zvezde igra se od 21 sat.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti