09. 10. 2018 - 12:07
Poznato šta je McGregor poručio Khabibu tokom borbe
907
Shares
Poznato šta je McGregor poručio Khabibu tokom borbe

NIJE MU USPJELO

Poznato šta je McGregor poručio Khabibu tokom borbe

Sport.ba
09. 10. 2018 - 12:07
0
Shares

Sada je već dobro poznato sve što se dešavalo u Las Vegasu u noći sa subote na nedjelju, kada je Khabib Nurmagomedov dobro ušutkao McGregora i pokazao ko je najbolji UFC borac.Oni koji su pažljivo analizirali svaki trenutak meča, uspjeli su da shvate šta je Khabib rekao Conoru na kraju borbe, kada ga je "gušenjem" natjerao da preda borbu i bio je surov. Bio je surov i tokom same borbe, jer je imao potpunu kontrolu, a djelovalo je kao da nije želio da završi borbu ranije, iako je mogao.

Kao da je želio da kažnjava i da što više udaraca zada protivniku i da mu se na taj način osveti za vrijeđanje porodice, vjere i nacije. Sam Mcgregor izgleda je shvatio da je "vrag odnio šalu" tek u oktagonu. Nije mogao da izdrži strahovite udarce Dagestanca, a na društvenim mrežama se pojavio i dio borbe kada se Mcgregor pravda za prozivke i faktički moli Khabiba da to ne shvata lično.

kh

- To je samo biznis - rekao je Mcgregor dok ga je sudija spašavao od Khabibovog naleta poslije zvona za kraj runde.

- Hej, pogodi - uzvratio mu je Khabib, aludirajući na to da ga Mcgregor nije ni okrznuo tokom borbe Kao da je Dagestanac htio namjerno da borba što duže traje, iako je djelovalo da ima totalnu kontrolu i da može i ranije da "finišira" Mcgregora. Na kraju ga je i ponizio, jer ga je tako prebijenog natjerao da "tapka" i preda se. A poslije tog čina, želio je dodatno da ponizi Mcgregora. Novinari su uspjeli da otkriju šta mu je Khabib rekao nakon što je Mcgregor predao borbu.

- Ajde sada da pričamo - poručio je Khabib svom rivalu, i kretao ka njemu, koji je nemoćno gledao u njegovom pravcu. Nurmagomedov je ubrzo poslije toga krenuo i na Mcgregorov tim, pa je preskočio ogradu i započeo haos u publici, zbog koje mu prijeti čak i oduzimanje pojasa, ali i dobijanje novca.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti