05. 10. 2018 - 18:20
Ovo je stan u kojem je Ronaldo počinio ono za šta je teško optužen
907
Shares
Ovo je stan u kojem je Ronaldo počinio ono za šta je teško optužen

GLAVOBOLJE ZA PORTUGALCA

Ovo je stan u kojem je Ronaldo počinio ono za šta je teško optužen

Sport.ba
05. 10. 2018 - 18:20
0
Shares

Ovih dana Ronaldo ima velike glavobolje. Policija je u Las Vegasu otvorila slučaj optužbe za fizički napad iz 2009. godine. Tada je Kathryn Mayorga optužila Ronalda da ju je napastovao u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, gdje je Mayorga radila kao hostesa.

"Čvrsto poričem optužbe koje se objavljuju protiv mene. To je odvratan zločin koji je protivi svemu što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam s mirom rezultate svih istraga", napisao je Ronaldo na Facebooku nakon što je priča procurila u javnost.

juve1

Zbog ovih optužbi dosta gubi i torinski klub. Jutros je na berzi zabilježen pad dionica od čak 5,37 procenata, što je itekako veliki procenat. I sam Ronaldo je u velikim problemima jer bi ubrzo mogao ostati bez glavnih sponzora koji za sada čekaju rasplet situacije oko optužbe. Nike je čak najavio mogućnost da se raskine saradnja od milijardu dolara koju su 2016. godine Ronaldo i ova kompanija potpisali. juve Engleski tabloidi ubrzo su objavili fotografije "mjesta zločina", a radi se o penthausu u Las Vegasu gdje noć košta 775 funti. Stan je na 57. spratu i tamo je navodno Ronaldo pozvao Kathryn na piće, nakon kojeg je, prema njenim tvrdnjama, Portugalac uspio da iskoristi djevojku i da je prinudi da spava s njim

Pogledajte fotografije apartmana u kojem se sve to navodno izdešavalo:

1f

1d1

Učitaj još novosti