16. 09. 2018 - 10:16
Legendardni nogometaš preko bare kuje pakleni plan: Novi MLS...
907
Shares
Legendardni nogometaš preko bare kuje pakleni plan: Novi MLS klub dovodi Messija!?

BECKHAM GA SILNO ŽELI

Legendardni nogometaš preko bare kuje pakleni plan: Novi MLS klub dovodi Messija!?

Sport.ba
16. 09. 2018 - 10:16
0
Shares

David Beckham osnovao je klub preko bare, pokrenuo Inter Miami koji bi trebao debitirati u MLS-u 2020. godine. A da budu spremni za debi na velikoj sceni, legendarni engleski nogometaš namjerava ih pojačati. I to ni manje ni više nego - Lionelom Messijem!

Argentinski čarobnjak ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine, ali u ljeto 2020. će imati 33 godine i brojni klupski dužnosnici u MLS-u vjeruju kako će Barcelona razmisliti o prodaju ponudi li Beckham pravi iznos.

beckham

No, sve je to ipak u sferi nagađanja jer Messi je više puta izjavio da bi volio završiti karijeru na Camp Nou. U Barci mu ionako ne nedostaje ni ptičjeg mlijeka, a i izvor blizak Beckhamovom klubu potvrdio je kako zasad nije uspostavljen nikakav kontakt s Messijem niti nekom drugom zvijezdom.

messi

No, nema sumnje da će Beckham pokušati sve ne bi li stvorio konkurentnu momčad u MLS okvirima. A hoće li ona uključivati i ponajboljeg nogometaša svih vremena, znat ćemo kroz godinu-dvije. Znamo samo jedno, bilo je i nevjerovatnijih transfera od ovog... Ili kako bi rekli u narodu, para vrti gdje burgija neće!

(Sport.ba)

Učitaj još novosti