02. 09. 2018 - 21:32
VELIKI KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE DRŽAVU: BH Premijerligaš ...
907
Shares
VELIKI KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE DRŽAVU: BH Premijerligaš  osumnjičen za namještanje, igrači pod lupom

LOŠE VIJESTI

VELIKI KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE DRŽAVU: BH Premijerligaš osumnjičen za namještanje, igrači pod lupom

Sport.ba
02. 09. 2018 - 21:32
0
Shares

Ubjedljivo najveće razočarenje dosadašnjeg dijela Premijer lige BiH je ekipa Zvijezde 09. U osam mečeva imaju upisana samo 3 boda, a treneru Milanu Đuričiću je to jako čudno.

09a

Nakon novog poraza proteklog vikenda Đuričić je nakon meča istakao da se njegovom timu dešavaju veoma čudne stvari, te da njegovi igrači bukvalno poklanjaju pogotke rivalima. Dodao je da takve stvari nije doživio u 23 godine svoje trenerske karijere, a odmah su se pojavile indicije da su pojedini nogometaši upetljani u namještanje utamica.

zvijezda1

"Mogu sumnjati da se nešto dešava nakon ovako loših rezultata, ali ništa konkretno ne mogu da kažem. Najbolje da me kontaktirate sutra, kada će stvari biti jasnije", kazao je prvi čovjek Zvijezde Stanišić, a na pitanje da li je on čuo priče da da su njegovi nogometaši igrali za kladionicu istakao je. "Čuo sam za te priče među nogometašima. Indicije postoje, ali ne mogu da nešto sto posto tvrdim. Neki igrači su to pričali između sebe, mi ćemo sve provjeriti i ukoliko bude istine to prijaviti SIPA-i i Nogometnom savezu".

zv

Đuričić je istakao i da bi vrlo brzo mogao napustiti kormilo Zvijezde 09. "I to će biti poznato za par dana. Đuričić ima status quo, pa ćemo vidjeti", dodao je Stanišić.

zvijezda

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti