15. 08. 2018 - 16:48
Thibaut Courtois zbog OVOG BIZARNOG razloga neće nastupiti...
907
Shares
Thibaut Courtois zbog OVOG BIZARNOG razloga neće nastupiti večeras protiv bivšeg kluba

NEVJEROVATAN RAZLOG

Thibaut Courtois zbog OVOG BIZARNOG razloga neće nastupiti večeras protiv bivšeg kluba

Sport.ba
15. 08. 2018 - 16:48
0
Shares

Najbolji golman Svjetskog prvenstva u Rusiji zaigrao je za klub svojih snova, potpisavši za Real Madrid i tako napustivši London gdje je dugo branio boje Chelseaja. Kraljevski klub će se za prvu titulu u novoj sezoni boriti protiv gradskog rivala i sigurno je da nas očekuje još jedna sjajna utakmica ovih ekipa.

tibo2

Prethodnih dana u centru pažnje bio je belgijski golman Thibaut Courtois koji je prošle sedmice potpisao za Real Madrid. Courtois je u kraljevski klub stigao iz Chelseaja, a poznato je da je prije nekoliko godina branio upravo za Atletico Madrid.

kurtoa

Iako je izjavljivao svašta u prošlosti na račun Reala na kraju je sve to zaboravio i zabio je nož u leđa navijačima Atletica kada je potpisao za Kraljeve. Navijači Atletica su poručili da će zviždati Courtousu večeras u Talinu jer se očekivalo da će debitovati za Real Madrid.

Ipak, čini se da od toga neće biti ništa jer su u Realu, navodno, zaboravili da prijave na vrijeme Courtoisa za ovaj meč. Belgijski čuvar mreže će večerašnju utakmicu posmatrati sa tribina, a vidjet ćemo hoće li dolaziti u kontakt sa navijačima i hoće li ga primijetiti.

tibo1

Ziasta bizarna situacija pred bitan meč, ali možda je ovo Real uradio i sa namjerom. Presudite sami.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti