09. 08. 2018 - 19:29
VELIKI PREOKRET NA TRŽIŠTU: Hrvatski odbačeni sin pronašao...
907
Shares
VELIKI PREOKRET NA TRŽIŠTU: Hrvatski odbačeni sin pronašao novi klub i pokrenuo lavinu transfera!

ZANIMLJIV RASPLET

VELIKI PREOKRET NA TRŽIŠTU: Hrvatski odbačeni sin pronašao novi klub i pokrenuo lavinu transfera!

Sport.ba
09. 08. 2018 - 19:29
0
Shares

Atletico Madrid je prije nekoliko minuta na svojim oficijelnim stranicama objavio dobrodošlicu za nesuđenog medalistu iz Rusije, Nikolu Kalinića. Podsjetimo, Kalinić je prije dva dana u Madridu uspješno prošao obavezne liječničke pretrage i samo se čekala formalnost, odnosno da Atletico i službeno objavi da je hrvatski napadač novi član viceprvaka Španjolske i pobjednika Europa lige.

kalinic

Međutim, 48 sati se odgađala objava jer se čekalo da Atletico proda Kevina Gameira. Ipak, Cholo Simeone je danas potvrdio da je Kalinić novi član njegove momčadi. Za napadača koji je do sada igrao za Hajduk, Blackburn, Dnipro, Fiorentinu i Milan, za koje je u ukupno 376 nastupa postigao 138 golova, Atletico je Milanu platio 14,5 miliona eura u četiri rate tijekom iduće tri sezone u kojima će Kalinić igrati za madridski klub.

kalinicc

Milan ga je kupio prošlog ljeta u sklopu velike rekonstrukcije momčadi, ali Kalinić nije opravdao 20 miliona eura, koliko je iznosila odšteta za njega. U 41 nastupu postigao je samo šest golova, a trener Gattuso i navijači, osim Kalinićevom neefikasnošću, bili su nezadovoljni i njegovim nedovoljnim zalaganjem, pa su sve strane jedva čekale prekid suradnje.

nikola

Vidjet ćemo kako će se Nikola snaći u klubu u kojem se sasvim drugačije radi i ligi koja je posve drugačija od italijanske Serie A.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti