09. 08. 2018 - 10:40
SRPSKI KOŠARKAŠ STEKAO ABNORMALNU POPULARNOST PREKO NOĆI ZBOG...
907
Shares
SRPSKI KOŠARKAŠ STEKAO ABNORMALNU POPULARNOST PREKO NOĆI ZBOG HRVATA: Navijači zatrpali društvene mreže, evo šta se krije iza svega

NIKOLA KALINIĆ

SRPSKI KOŠARKAŠ STEKAO ABNORMALNU POPULARNOST PREKO NOĆI ZBOG HRVATA: Navijači zatrpali društvene mreže, evo šta se krije iza svega

Sport.ba
09. 08. 2018 - 10:40
0
Shares

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić, koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odstranjen iz ekipe zbog nediscipline, samo je na korak od prelaska u redove Atletico Madrida. To je svakako najteže palo srpskom košarkašu koji mora, zbog istog imena i prezimena, ponovo se raspravljati s armijom bijesnih fudbalskih navijača.

Naime, onog trenutka kada su španski mediji prenijeli da je Nikola Kalinić na pragu Atletico Madrida veliki broj fanova ovog kluba je odlučilo da pošalje poruku dobrodošlice ovom napadaču, ali su to učinili na pogrešnom Tviter nalogu. Oni su poruke podrške slali srpskom košarkašu istog imena i prezimena što je praktično usijalo Tviter nalog bivšeg košarkaša Crvene zvezde. 

kalinic

Međutim, ni to nije pomoglo. Shvativši da nema rješenja za novonastali problem, ovaj Subotičanin je odlučio da se malo našali s fanovima španskog kluba pa je na Tviteru napisao novu objavu. 

- Ja sam fudbaler! Zapratite me svi! Upravo sam potpisao za Atletico Madrid - našalio se na svoj račun košarkaš Fenerbahčea.

kalinic

Nevjerovatno zvuči, ali popularni Kalina je uspio iz ovoga izaći kao jedan od najpopularnijih ljudi na društvenim mrežama pa bi se moglo slobodno reći da ima veliki potencijal za marketing čime bi svakako mogao da se bavi jednog kada okonča svoju profesionalnu košarkašku karijeru. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti