08. 08. 2018 - 19:05
MOHAMED SALAH I VAN DIJK BRUTALNO ISMIJALI LOVRENA: "Ti si...
907
Shares
MOHAMED SALAH I VAN DIJK BRUTALNO ISMIJALI LOVRENA:

CINIČNO GA ISMIJALI

MOHAMED SALAH I VAN DIJK BRUTALNO ISMIJALI LOVRENA: "Ti si najbolji defanzivac svijeta?"

Sport.ba
08. 08. 2018 - 19:05
0
Shares

Dejan Lovren odigrao je dobro Prventstvo u Rusiji i sada se vratio klupskim pripremama za narednu sezonu. Njegov povratak u ekipu jako će dobro doći Jürgenu Kloppu jer Liverpoolova obrana ima velikih problema s ozljedama.

lovren

Zbog ozljeda Matipa i Klavana, Liverpool je ostao na dva zdrava stopera u prijateljskoj utakmici protiv Napolija tako da bi Lovrenov povratak trebao smiriti zabrinutost navijača Liverpoola. Ipak, izgleda da isto mišljenje ne dijele Mohamed Salah i Virgil van Dijk.

mo-salah

U trenucima kada je Lovren pozdravljao suigrače, cijelu situaciju je snimao Salah, dok je Van Dijk sarkastično prokomentarisao: "Najbolji stoper na svijetu", na što se Salah nasmijao. Naravno, Egipćanin i Nizozemac su se dobro našalili na komentar Dejan Lovrena za vrijeme Svjetskog prvenstva kada je rekao kako ga ljudi trebaju ozbiljnije shvaćati jer je jedan od najboljih stopera svijeta.

Vjerovatno su izjave Dejana Lovrena sa Mundijala bile prepotentne, odudarale su od one poniznosti za koju su se zalagali, ali uzeli su srebro i to je rezultat vrijedan hvale.

dejan

(Sport.ba)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti