27. 07. 2018 - 20:06
NEVJEROVATAN LUKSUZ: Ovo je Ronaldova kuća u Torinu gdje će...
907
Shares
NEVJEROVATAN LUKSUZ: Ovo je Ronaldova kuća u Torinu gdje će morati smjestiti 20 luksuznih automobila

NEVJEROVATNO

NEVJEROVATAN LUKSUZ: Ovo je Ronaldova kuća u Torinu gdje će morati smjestiti 20 luksuznih automobila

Sport.ba
27. 07. 2018 - 20:06
0
Shares

Cristiano Ronaldo važi ua jednog od najbogatijih sportista na svijetu. Osim što ostvaruje velike prihode od fudbala mnogo više ostvaruje i na osnovu sponzorstava i reklama. Velika je to ličnost, i mnogo novca se vrti oko njega. Sada je stigao u novu sredinu, đivjet če u Torinu narednih nekoliko godina, a dugo je bio u potrazi za kućom. Da to uistinu baš i neće biti jednostavan posao potvrđuje podatak da u kolekciji ima 20-ak automobila ukupne vrijednosti više od 10 miliona eura. I sigurno će mu trebati velike i prostrane garaže.

ronaldo-fam

Vila u okolici Torina bit će novi dom za Ronalda i njegovu obitelj i naravno nije to sasvim obična vila za slavnog nogometaša. Nakon što su njegovi ljudi od povjerenja odabrali "zamak", osobno je kontaktirao Carla Ancelottija, svog bivšeg trenera u Realu koji mu je dao zeleno svjetlo. Ta vila, u kojoj su prethodno stanovali Zinedine Zidane i Fabio Cannavaro, dnevno stoji čak - 40.000 eura. Ima tri kata, čak osam spavaćih soba, zatvoreni bazen i ima površinu od nekoliko hiljada kvadrata. S godišnjom plaćom od oko 30 miliona eura sigurno mu neće biti problem sve to pokriti.

kucakucaa

"To je jedna od najmodernijih vila u tom kraju. Jedini kojima se ovdje nije svidjelo bili su članovi banda U2, ali iz razloga što su mislili da je precijenjena i jedva su platili 280.000 eura za šest noći koliko su tu proveli", piše talijanski dnevnik Republica. Što se automobila tiče, najjeftiniji u toj kolekciji je Mercedes-Benz C220 CDI, a najskuplji Bugatti Veyron vrijedan oko 10 milijuna kuna. A ovo je samo djelić njegove impozantne kolekcije.

ron-autoron-autoiron-autooorona

(Sport.ba)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti