16. 07. 2018 - 09:21
SKANDAL NA CEREMONIJI ZATVARANJA: Gledala je Putina u oči i...
907
Shares
SKANDAL NA CEREMONIJI ZATVARANJA: Gledala je Putina u oči i smiješila mu se, a onda je MAZNULA medalju

RUSIJA

SKANDAL NA CEREMONIJI ZATVARANJA: Gledala je Putina u oči i smiješila mu se, a onda je MAZNULA medalju

Sport.ba
16. 07. 2018 - 09:21
0
Shares

Svjetsko prvenstvo održano u Rusiji, 21. po redu u historiji, prošlo je bez ikakvih incidenata sve do završne utakmice. Nekoliko navijača utrčalo je u teren, ali su se stvari ubrzo smirile.

Međutim, nisu samo navijači dali svoj pečat skandalima. To je učinila i jedna gospođa koja je ukrala medalju namijenjenu pobjednicima, a to je u prvi mah prošlo neprimjećeno.

Naime, Trikolori su slavili veliki trijumf, pa je bilo predviđeno da nakon završetka meča dobiju 50 medalja. Međutim, da se to ne desi se postarala jedna žena koja se nije obazirala ni na to što je ovaj događaj ispraćen velikim brojem kamera.

Ona je jednu od medalja stavila u vanjski džep svog sakoa, a to je učinila toliko vješto da niko u prvi mah nije primjetio šta je zapravo učinila. U trenutku svog čina čak je uspjela da se nasmiješi predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu, koji nije ni slutio šta mu se dešava iza samih leđa. Istina, pojedinci tvrde da je zapravo samo u pitanju njena akreditacija, iako se čini da ipak nije riječ o tome.

dalic

Bilo kako bilo, SP može dobiti vrlo visoku ocjenu, pogotovo ako izuzemo jučerašnja dva incidenta. Svakako da će biti zanimljivo sačekati i reakciju Svjetske kuće fudbala (FIFA), tj. da čujemo šta oni kažu o jučerašnjim nemilim događajima s velikog finala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti