16. 07. 2018 - 09:05
KONTRAVERZNI GLUMAC USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Kako se zovu...
907
Shares
KONTRAVERZNI GLUMAC USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Kako se zovu Hrvati u finalu Svjetskog prvenstva?

SERGEJ TRIFUNOVIĆ U CENTRU PAŽNJE

KONTRAVERZNI GLUMAC USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Kako se zovu Hrvati u finalu Svjetskog prvenstva?

Sport.ba
16. 07. 2018 - 09:05
0
Shares

Kontraverzni Sergej Trifunović još jednom je dospio u centar pažnje regionalne javnosti i to nakon što je na društvenim mrežama osvrnuo se na utakmicu Hrvatske i Francuske u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Sve je zapravo počelo nakon autogola Marija Mandžukića. "Gledam ovaj Mandžukićev autogol... Nevjerojatno kako je to jače od Hrvata: voli da ga zabije Srbinu, čak i kad igraju u istom timu", napisao je Trifunović.

 

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Uslijedile su žestoke reakcije njegovih virtuelnih prijatelja iz Hrvatske. "Jebi se Trifunoviću. Unfollow", "Klošar si brate... Pričaš jedno, radiš drugo. Falš si osoba", bili su samo neki od komentara, dok su drugi pokušavali bijesnim Hrvatima objasiti da je to sve zapravo samo Sergejev način humora.

Zatim je ispričao i vic o Hrvatima. "Evo ga novi: (samo bez nacionalističkih proseravanja molim); Kako se zovu Hrvati u finalu svetskog prvenstva? Usraše", napisao je.

4

"Ja čestitam Hrvatima od osmine finala. Evo čestitam opet, nikakav problem. Ali navijao sam za Francuze od početka", zaključio je na Instagramu popularni glumac.

 

 

Učitaj još novosti