19. 06. 2018 - 08:42
REAL PRED DOVOĐENJEM FENOMENALNOG POJAČANJA: Zvijezda...
907
Shares
REAL PRED DOVOĐENJEM FENOMENALNOG POJAČANJA: Zvijezda zaprijetila: Ispunite ovo ili odoh u Madrid!

EDEN HAZARD

REAL PRED DOVOĐENJEM FENOMENALNOG POJAČANJA: Zvijezda zaprijetila: Ispunite ovo ili odoh u Madrid!

Sport.ba
19. 06. 2018 - 08:42
0
Shares

Belgijski fudbaler koji nastupa za Chelsea, Eden Hazard ,otvorio je dušu za medije koji prate reprezentaciju Belgije na Mundijalu, a njegova izjava će uzburkati mnoge. "Ostajem jedino u slučaju da se pojačamo kako treba, ako ne, ja odlazim", istakao je Belgijanac, prenosi "Marca".

"Real zna šta treba da uradi ako me zaista žele i svi znaju da je to za mene interesantna ideja", kazao je on i dodao: "Sve će biti mnogo lakše ako odigram dobro na Mundijalu, za sada ne želim da razmišljam o transferu."

"Zavisi i od trenera, da li ostaje ili ne", zaključio je Hazard. O Realu i Hazardu se priča već godinama, da li će Florentino Perez konačno doći do novog Galaktikosa ostaje da vidimo, ali nema sumnje da od transfera nisu daleko.

"Cijeli svijet zna da me Real zanima, ali ukoliko ja njih ne zanimam onda ih više neću spominjati. Ako me žele dovesti znaju šta moraju napraviti."

Sjajni ofanzivac ima još dvije godine ugovora sa Chelseajem, a Real bi ga morao platiti više od 100 miliona eura. Izvori bliski Real Madridu još su početkom aprila tvrdili kako je došlo do usmenog dogovora između Hazarda i Real Madrida, te kako će fenomenalni reprezentativac Belgije na kraju sezone preći na "Santiago Bernabeu" za 120 miliona eura. Moguće zaista i da se vrlo brzo obistini...

Sigurno je da će Julen Lopetegui, Zidaneov nasljednik, dovesti nekoliko pojačanja, a ofanziva je prioritet. Pogotovo jer se uveliko nagađa o Ronaldovom odlasku iz Madrida. U igri su i Lewandowski, Salah, Neymar, te brojne druge zvijezde.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti