23. 05. 2018 - 22:36
CHELSEA U ČETVRTAK DOBIJA NOVOG TRENERA: Sastanak zakazan!
907
Shares
CHELSEA U ČETVRTAK DOBIJA NOVOG TRENERA: Sastanak zakazan!

SUTRA JE ZA CHELSEA "DAN D"

CHELSEA U ČETVRTAK DOBIJA NOVOG TRENERA: Sastanak zakazan!

23. 05. 2018 - 22:36
0
Shares

Sada je već jasno da italijanski strateg Antonio Conte napušta zapadni London a stvari oko angažmana novog trenera se dešavaju prilično brzo, poslednja prepreka je pala. Po svemu sudeći novi šef struke Chelseaja je bivši trener Napolija Mauricio Sarri.

conte-1

Napoli je imenovao Carla Ancelotija, oslobodiće Sarrija klauzule, tačnije Chelsea neće morati da plati 8, već samo pola miliona eura njegovu slobodu. To će olakšati stvari i pregovore jer engleski klub će morati da isplati Contea do poslednjeg centa kada ga smijeni sa funkcije. Italijan neće nagodbu, pripada mu 12 miliona evra, neće raditi ništa godinu dana dok mu ne istekne ugovor i ubirati će veliki novac.

Sa druge strane, Sarri je zagrijan za Chelsea, puno ga više zanima nego Zenit, čak bi pristao da radi i za manje novca u Premier ligi od ona 4 miliona po godini koliko nude Rusi. On zna engleski jezik, ovo bi bila prilika karijere, bio bi mnogo jeftiniji od Luisa Enriquea, a sa druge strane ne bi zahtjevao toliko pojačanja.

maurizio-sarri

Čini se da Chelsea, čiji vlasnik Roman Abramovič i dalje ne može da dobije vizu za Englesku naginje ka ovom rešenju, kako rekosmo Sarrijevi agenti su stigli u London sa namjerom da na svaki način završe posao. Sastanak je zakazan sutra,a nakon njega dobit ćemo i konačan rasplet sage oko izbora novog šefa stručnog štaba ekipe iz zapadnog Londona.

 

Učitaj još novosti