20. 05. 2018 - 22:01
Jasikevičijus: "Ponosan sam na svoje igrače"
907
Shares
Jasikevičijus:

ODLIČAN REZULTAT

Jasikevičijus: "Ponosan sam na svoje igrače"

20. 05. 2018 - 22:01
0
Shares

 

Ekipa Žalgirisa je danas u utakmici za treće mjesto savladala posrnulog giganta ekipu CSKA Moskve,rezultatom 79-77. Legendarni litvanski košarkaš rekao je da je ponosan na karakter njegove ekipe i dodao da se nada da će ona imati "još mnogo final-fourova Eurolige u budućnosti". "Igrali smo sjajno, ali smo se onda malo opustili, kao da je došlo do nekog grča, mislili smo da je gotovo, a protiv ekipa kao što je CSKA ne smije da bude opuštanja. Malo je nedostajalo da platimo cijenu. Ipak, to ništa ne umanjuje, ovo je odličan rezultat", rekao je trener Žalgirisa.

 

zalgiris-kaunas-celebrates-eb17-8h9jd44amcbgw86q

 

"Čestitam igračima, navijačima i cijelom klubu na sjajnoj sezoni. Igrali smo sjajnu košarku tokom cijele sezone. Ponosan sam na njih na svemu štu su uradili, a posebno danas", rekao je Jasekivičijus novinarima poslije utakmice.

 

Odgovarajući na pitanje novinara da li je teži trenerski ili igrački posao, Jasekivičijus je kazao da je posao trenera "ludnica". "Trenerski posao je ludnica. Jedan od najtežih poslova. Naravno, ima gorih poslova, ali ako upoređujemo posao trenera i igrača, ovo je znatno teže. Biti profesionalni igrač u nekom sportu je najbolji posao na svetu, dok u ovom ima mnogo više nervoze i tenzije", rekao je Jasekivičijus.

 

Učitaj još novosti