20. 05. 2018 - 12:05
Zidaneov sin u debiju primio dva gola: Jedini ove sezone nije...
907
Shares
Zidaneov sin u debiju primio dva gola: Jedini ove sezone nije igrao pa sam...

REAKCIJE NAKON MEČA

Zidaneov sin u debiju primio dva gola: Jedini ove sezone nije igrao pa sam...

Sport.ba
20. 05. 2018 - 12:05
0
Shares

Luca Zidane (20) debitirao je za Real u subotu na utakmici protiv Villareala (2:2). Mladi Francuz je u svojoj prvoj utakmici za kraljevski klub primio dva gola i tako bio jedan od krivaca što se Villareal uspio vratiti nakon 2:0 vodstva Reala. Izravno je bio kriv za gol Samu Castilleja koji zabio pet minuta prije kraja utakmice.
 
"Kada igram ja sam Luca, ne Zidane", rekao je mladić nakon utakmice osvrnuvši se tako na sve usporedbe s legendarnim mu ocem.

"Ponosan sam što sam danas debitirao za najbolji klub na svijetu, no okus je ostao gorak nakon remija. Morat ću ponovo pogledati primljene pogotke, dao sam sve od sebe", dodao je Luca.

lucazidane

Zinedine Zidane se osvrnuo na debi svoga sina nakon utakmice: "Luca je igrač kao i svi drugi. Tretiram ga kao i bilo kojeg drugog igrača. On je jedini igrač koji nije igrao ove sezone, pa sam ga zbog toga stavio u prvu momčad. Debi je jako važna utakmica za njega, ali i za njegovog trenera i oca. Nas dvojica ćemo razgovarati kasnije."

Strateg Reala osvrnuo se i na najvažniju utakmicu sezone, finale Lige prvaka: "Još uvijek nemam prvih 11 za finale Lige prvaka, no mi smo spremni. Također danas nije došlo do nikakvih ozljeda što je najvažnije. Spremni smo za finale u Kijevu, to nam je najvažnija utakmica sezone", rekao je Zidane pa prokomentirao prvenstenu sezonu koju Real Madrid završava na trećem mjestu i prije posljednje Atleticove utakmice.

lucazidane-ronaldo

"Nisam zadovoljan kako smo igrali u domaćem prvenstvu. Bila je ovo teška sezona za nas, pogotovo na početku. Bilo je i dobrih stvari ove godine, osvojili smo Svjetsko klupsko prvenstvo i sada nas čeka finale Lige prvaka."

Na kraju se dotaknuo i Garetha Balea, strijelca jednog pogotka u subotu, oko kojeg se sve više diže prašina kada je riječ o odlasku iz kluba: "U ni jednom trenutku se Bale nije predao. Cijelo vrijeme trenira dobro i jedina stvar koja se promijenila je što postiže pogotke", zaključio je stariji Zidane.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti