19. 05. 2018 - 12:37
Neviđena sramota navijača Rome, šokantan transparent za...
907
Shares
Neviđena sramota navijača Rome, šokantan transparent za Balotellija, a zaboravili su šta je radio Totti?

Neviđena sramota navijača Rome, šokantan transparent za Balotellija, a zaboravili su šta je radio Totti?

Sport.ba
19. 05. 2018 - 12:37
0
Shares

Posljednjih dana Mario Balotelli se sve više povezuje sa velikanima iz liga petice jer odlazi iz Nice. Klub iz Francuske nema novca da ga zadrži, a njegove sjajne partije preporučile su ga mnogim klubovima. Najglasnije su ekipe Rome i Borussija Dortmunda, a Roma je po svemu sudeći bliža dovođenju nekadašnjeg saigrača našeg Edina Džeke. Bili su odličan tandem, a mogli bi izgleda biti ponovo. Što je najbitnije sjajno su se slagali van terena i mnogo videa se na internetu može naći kada su u pitanju smicalice jednog prema drugom.

No izgleda da navijači Rome nisu sretni što bi Mario Balotelli mogao doći u klub. Potvrdili su to šokantnim transparentom, a evo šta piše na istom: "Polovičan igrač i bezvrijedan čovjek koji se krije iza boje kože, Balotelli Roma te ne želi." Da li su ovo pravi navijači Rome nije poznato, ali vijest je prenijela ForzaRoma.info i jasno se vidi da nekadašnji igrač Intera i Milana nije mnogo drag strastvenim navijačima Rome.

ddjuacju8aedem

Ono što je tužno jeste da je činjenica da su Balotellija mnogo puta vrijeđali zbog boje kože, a da se radi o lošem čovjeku to je van svake pameti. Dovoljno je pročitati sve što je već poznato, a to je da se radi o velikom humanitarcu koji u životu nije imao apsolutno ništa, a sada ima sve. Pogledajte od 0:30 na narednom videu šta je zapravo Totti uradio Balotelliju dok je igrao za Inter i o ovome nije bilo ni riječi, a sada se javljaju... Sve u svemu pogledajte čitav video jer ako mrzite Balotellija nakon što pregledate sigurno mijenjate mišljenje.
 

 

Učitaj još novosti