17. 05. 2018 - 16:33
Luka Dončić potvrdio kako nije siguran da li ide u NBA i...
907
Shares
Luka Dončić potvrdio kako nije siguran da li ide u NBA i potpalio navijače Crvene Zvezde

Luka Dončić potvrdio kako nije siguran da li ide u NBA i potpalio navijače Crvene Zvezde

Sport.ba
17. 05. 2018 - 16:33
0
Shares

Luka Dončić bi mogao biti prvi pik NBA drafta ove godine, ali to je upitno jer ima mnogo sjajnih košarkaša ove godine sa univerziteta i pretpostavlja se da će među top10 ući mnogo visokih igrača koji igraju ispod koša. No Dončiću bi trebalo 99% pripasti jedno od prvih pet mjesta. Na pitanje da li će ići u NBA Luka Dončić je odgovorio: "Ne znam još, o tome ćemo razgovarati kad se sezona završi."
 


Luka Dončić trenutno sa ekipom Real Madrida boravi u Beogradu gdje čeka početak final-foura Eurolige. Rekao je kako su imali tešku sezonu, te kako misle samo na meč: "Veoma je posebno biti ovde u Beogradu. Imali smo tešku sezonu. Bilo bi neverovatno da sezonu kompletiram titulom, ovde smo zbog toga, zbog trofeja. Trudićemo se da uživamo, kada smo na terenu, moramo da mislimo samo na meč", kaže Dončić i dodaje: "Imali smo tešku, ali dobru sezonu. CSKA je nevjerovatan tim, imaju mnogo vrhunskih igrača i moramo da odigramo savršeno ukoliko želimo da ih savladamo".

Interesantno je da je na pitanje o tome da li očekuje podršku publike u Beogradu, Luka Dončić odgovorio kako je 'Zvezdaš' i kako se nada da će dobiti podršku: "Nadam se da će da me podrže, Zvezdaš sam, volim Beograd, mnogo puta sam bio ovdje." (Sport.ba)
 

 

Učitaj još novosti