16. 05. 2018 - 19:33
Čilić nakon maratona prošao u osminu finala Rima, dalje idu...
907
Shares
Čilić nakon maratona prošao u osminu finala Rima, dalje idu Bedene i Del Potro

ATP U RIMU

Čilić nakon maratona prošao u osminu finala Rima, dalje idu Bedene i Del Potro

16. 05. 2018 - 19:33
0
Shares

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić prošao je u osminu finala ATP turnira u Rimu nakon što je danas napokon pobijedio Amerikanca Ryana Harrisona s 2-1 u setovima. Završilo je 6:7, 6:1 i 7:6 za Marina koji je trenutno peti igrač svijeta.

Ovaj je meč jučer bio zadnji na programu, počeo je jako kasno i prekinut je u tie-breaku prvog seta kojeg je Harrison danas osvojio dobivši četiri prva poena u nastavku meča. Drugi set je bio i najlakši, Marin je tu razbio Harrisona za pola sata igre munjevitim tenisom, ali treći set je opet donio probleme.

Marin je prvi oduzeo servis protivniku i činilo se kako će lako privesti meč kraju, ali izgubio je prvi sljedeći servis gem što je u konačnici odvelo set u novu 13-tu igru gdje je Čilić slavio i tako završio meč nakon ukupnih dva sata i 35 minuta igre tijekom dva dana. Bio je Čilić sjajan na servisu i tu nije bilo problema, a osim u drugom setu na returnu je napravio jako malo.

U sljedećem kolu Čilić ide na pobjednika meča između Diega Schwartzmana i Benoitea Pairea koji je u toku. Dalje su prošli još Đoković, Del Potro, kao i Slovenac Bedene.

Učitaj još novosti