15. 05. 2018 - 15:25
OD OVOG ZASTAJE DAH Nevjerovatna kolekcija sjajnog Francuza,...
907
Shares
OD OVOG ZASTAJE DAH Nevjerovatna kolekcija sjajnog Francuza, vozni park od 3 miliona funti

FRANCUSKI NAPADAČ NAPROSTO UŽIVA U BRZINI

OD OVOG ZASTAJE DAH Nevjerovatna kolekcija sjajnog Francuza, vozni park od 3 miliona funti

Sport.ba
15. 05. 2018 - 15:25
0
Shares

Nevjerovatna kolekcija Francuza, napadač Reala ima zbirku automobila vrijednu 3.000.000 funti, među njima i rijetki Bugatti Veyron od 1.5 miliona. Karim Benzema je vrhunski fudbaler , svjestan toga uspio je zaraditi veliku količinu novca i ne žali je potrošiti na luksuz. Pored Bugattija u garaži se našlo mjesta i za Ferrari, Lamborghini I mnoge druge automobilske marke… On je pravi potrošač goriva…

dva-slika-benzema

Nije samo Bugatti vrijedan pažnje, gotovinom je platio i Ferrari 458 Spider kao I još mnogo popularnih automobila. Sigurno da većina fudbalera zavidi tridesetogodišnjem Francuzu na ovoj sjajnoj kolekciji 2017-te Karim Benzema je pokazao i limitirano izdanje Mercedes BENZ-SLR koji je takođe uspio naći svoje mjesto u garaži popularnog Francuza, i trebao je..
750.000 vrijedno specijalno Stirling Moss izdanje od 0-100 dolazi za samo 3.5 sekundi.

mercedes-benz
Karim Benzema je dospio u medije 2017 kada je slupao svoj Audi RS6. Svi fudbaleri jednostavno obožavaju Ferrari, tako da ni kod Benzeme nije drugačije.

ferrari

ferrari-spider

 

Sponzorski ugovor koji je Real Madrid sklopio sa Audiem, omogućio je Benzemi da naprosto bira automobil po želji iz njihove bogate ponude. Pored RS6 odabrao je I čuveni Audiev model Q5.

audiben
Veliki sponzorski ugovori su veliki san za svakog fudbalera, a kada ste igrač Reala, Audi vas naprosto želi.

q5

Pravi gospodin mora imati Rolls Royca u svojoj garaži a Benzema to sigurno jeste.

rolls
Rolls Royce Wraith čija se vrijednost procjenjuje na 250.000 funti, ponosno stoji parkiran u garaži poznatog fudbalera. Nisi pravi milioner ako nemaš jednog, zar ne ?

rolls2
Karim Benzema voli kružiti susjedstvom sa svojim Lamborghini  Gallardom koji može dostići nevjerovatnu brzinu od 320 km/h. Pored Benzeme i Robinho i Rooney se mogu pohvaliti ovim modelom.

lamb2

lamborgi

Vikend auto za odmora je Mercedes AMG Classe G63 koji vrijedi 140.000 funti.

nedeljna

Ako auto za odmora vrijedi toliko, šta tek reći za najbolju vozilicu iz velike kolekcije sjajnog Francuza.

bug3

bug4

bugatt2
Bugatti može dostići nevjerovatnih 430 km/h, i od 450 proizvedenih modela jedan je našao mjesto I u Benzeminoj kolekciji.

Učitaj još novosti