14. 05. 2018 - 23:25
Poraz od Levantea upalio alarm u Barceloni: Griezmann i sjajni...
907
Shares
Poraz od Levantea upalio alarm u Barceloni: Griezmann i sjajni stoper pod MORANJE

ODBRANI JE POTREBNA REKONSTRUKCIJA

Poraz od Levantea upalio alarm u Barceloni: Griezmann i sjajni stoper pod MORANJE

14. 05. 2018 - 23:25
0
Shares

Sinoć je u utakmici prepunoj golova, Barcelona poražena od slabašnog Levantea 5-4. Iako za Barcu ova utakmica nije imala većeg značaja, pokazala je ranjivost šampiona Španije i ukazao na potencijalne probleme u narednoj sezoni.

Barcelona je navodno već završila transfer Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida, ali u Kataloniji strahuju da postoji mnogo većih problema. Pored želje da se dovede još jedan napadač koji će se ravnopravno boriti sa Suarezom za startnu postavu, najveći problem katalonskog diva je upravo odbrana, što se sinoć jasno vidjelo.

Thomas Vermaelen i Jery Mina su startovali, i djelovali su prilično neuigrano, a na sve to, Belgijanac se opet povredio i izgleda da se vraća na staro, posle briljatne jeseni kada je dva mjeseca mijenjao Umtitija. Iako je Valverde izveo izmiješanu postavu, primiti od Levantea pet golova je svakako znak za uzbunu.

Katalonski Sport je napisao članak o Mini pod naslovom "I šta sada?" i to najbolje opisuje da niko ne zna šta da misli i očekuje od Kolumbijca.Mina je daleko ispod Barsinog nivoa, na trenutke je pokazao da možda nije ni za Levante, mada ruku na srce, ni Pike nije delovao bolje kada je zamenio Vermaelena. Umtiti još nije produžio ugovor, tako da je Pique jedini siguran član Barcelonine odbrane, iako ni on nije više tako mlad.

de-ligt

Barcelona je već spremna poslati ponudu za Ajaxovo čudo od djeteta De Ligta, kao i za Sevillinog stopera Lengleta koji je sve impresionirao ove sezone. Da li su to pojačanja po mjeri Barcelone ili pak ne, na upravi je da odluči.

Učitaj još novosti