05. 05. 2018 - 12:22
Anthony Davis: Uradili smo sve što treba, četvrti meč ćemo...
907
Shares
Anthony Davis: Uradili smo sve što treba, četvrti meč ćemo dočekati spremni

NBA

Anthony Davis: Uradili smo sve što treba, četvrti meč ćemo dočekati spremni

05. 05. 2018 - 12:22
0
Shares

Centar New Orleans Pelicansa Anthony Davis rekao je poslije pobjede nad Golden State Warriorsima u trećem meču polufinala Zapada da Pelicansi ni po koju cijenu nisu htjeli da dođu do 0-3 u seriji. Ubjedljivim trijumfom nad braniocem titule 119:100, New Orleans je uspio da se vrati u seriju poslije dva poraza u Oaklandu.

"Navijači su bili izuzetno dobri, bučni. Mi smo učinili ono što je trebalo da uradimo. Nismo željeli da dođemo do zaostatka od 0-3 u seriji. Dobro je što smo pobjedili, bit ćemo spremni za četvrti meč u nedjelju. Treba da nastavimo da igramo u ovakvom ritmu", kazao je Davis, koji je duel završio sa 33 poena i 18 skokova. Pored njega, najzaslužniji za pobedu bio je plej Rajon Rondo, koji je upisao 21 asistenciju i 10 skokova.

"Ne možeš imati asistencije bez saigrača, oni pogađaju koševe. Sve kreće od dobre odbrane, iz nje proizilazi igra u tranziciji, mis-meč situacije, momci su pronalazili dobre pozicije za dodavanje lopte", kazao je Rondo. Na pitanje novinara da li je razlog trijumfa i promjena načina odbrane na Kevinu Durantu, sjajni plej je odgovorio: "Ne mogu ti reći. Zaista, ne mogu. Zadržaćemo to za sebe i probati da dodatno poboljšamo za četvrtu utakmicu."

Četvrti duel na programu je u nedjelju od 21:30 po našem vremenu.
 

 

Učitaj još novosti