26. 04. 2018 - 21:12
"Ja sam najbolji defanzivac u Seriji A"
907
Shares

MIRANDA

"Ja sam najbolji defanzivac u Seriji A"

26. 04. 2018 - 21:12
0
Shares

Brazilac koji brani boje Intera rekao je kako je zapravo on najbolji defanzivcem u Seriji A, radi se o Mirandi: "Ja sam iskren, zbog mog iskustva i svega ostalog, ja sebe smatram najboljim defanzivcem u Seriji A," rekao je Miranda, pa je rekao šta misli o Spalettiju: "Spaletti? Često pričam sa njim tokom gledanja taktičkih videa, a također i tokom treninga. On je dobar trener. Sviđa mi se činjenica da uvijek želi da pobjeđuje baš kao i ja. 

Novinari su pitali Mirandi koji meč u svojoj karijeri smatra kao najbitniji, a on je rekao: "To je uvijek sljedeći u redu. Ja sam već fokusiran na meč protiv Juventusa, ne ostajem nikad u prošlim mečevima. No onaj meč kojeg se nekako sjećam je derbi protiv Milana kada smo pobijedili sa 3:2, a bila je u pitanju odlična utakmica i osjećao sam se sjajno nakon pobjede."

Za Ronalda je Miranda rekao da je fenomen, te je dodao da je osvojio Svjetsko prvenstvo za Brazil i za sve Brazilce. Rafinha mu je veoma drag i rekao je da je sretan u Interu (igra na posudbi iz Barcelone). Miranda kaže kako nije bio naviknut na način treniranja u Italiji, ali da se navikava i da tek treba da se pokaže u pravom svjetlu jer je sjajan nogometaš.

 



 

Učitaj još novosti