24. 04. 2018 - 16:16
Bayern ostaje bez još jednog bitnog aduta, Real odbili i zbog...
907
Shares
Bayern ostaje bez još jednog bitnog aduta, Real odbili i zbog Kovača

ALABA UPITAN TA SUTRAŠNJI DUEL

Bayern ostaje bez još jednog bitnog aduta, Real odbili i zbog Kovača

24. 04. 2018 - 16:16
0
Shares

Nakon Neuera, Vidala i Comana, Bayern bi za okršaj s Realom mogao ostati i bez Davida Alabe. Austrijanac je propustio trening u utorak ujutro zbog tegoba s bedrenim mišićem.

A uoči novog sudara Bayerna i Reala, ponovno se 'na tapeti' našao Robert Lewandowski. Naime, Poljak je velika Realova želja, navodno i on želi otići iz Münchena, ali Bayern je taj koji blokira transfer!

Real će sigurno pojačati napad jer Karim Benzema nije u formi, a Gareth Bale nikako da zablista nakon ozljeda, pa se Lewandowski (29) nameće kao idealno rješenje. Ove je sezone u 43 utakmice u svim natjecanjima zabio 39 golova.

Prije zalaska karijere može ostvariti još jedan veliki transfer, nagađa se da je zbog toga od Cezaryja Kucharskog, koji mu je bio menadžer deset godina, prešao Piniju Zahaviju, koji je zastupao igrače poput Rija Ferdinanda, Carlosa Teveza, Javiera Mascherana... Ugovor ga s Bayernom veže do ljeta 2021. i Goal doznaje da klub vjeruje da ih niko ne može natjerati na prodaju ponajboljeg igrača. Da ne smiju to napraviti novom treneru Niki Kovaču.

Real se uzda u dobre odnose s Bayernom nakon prelaska Jamesa Rodrigueza, oko kojeg su se lako dogovorili. No, ova priča više nalikuje onoj oko Francka Riberyja, kojeg je 2009. Real jako želi. Bayern je odbio veliku ponudu i to smatraju jednim od ključnih odluka kluba zadnjih godina. I rezultatski, ali i za stjecanje poštovanja navijača, ostalih klubova, menadžera... Jedini ključni igrač koji je otad prešao rivalu bio je Toni Kroos u Real.

Učitaj još novosti