23. 04. 2018 - 14:39
MODNI MAČAK: Osim što se zna obući, zna dobro i igrati!
907
Shares
MODNI MAČAK: Osim što se zna obući, zna dobro i igrati!

MODNI MAČAK: Osim što se zna obući, zna dobro i igrati!

23. 04. 2018 - 14:39
0
Shares

Izet Hajrović je u derbiju odigrao jako dobrih sat vremena. Nedavno je zabio prvi gol za Dinamo u službenoj utakmici, a sad je na Poljudu svojom ljevicom od Karla Letice izvlačio najbolje...

Izetu Hajroviću je u derbiju na Poljudu za ocjenu odličan nedostajao samo gol. Svojom je ljevicom i sjajnim udarcima izvlačio najbolje iz golmana Hajduka Karla Letice. Pokušao ga je nadmudriti iz dva slobodnjaka, a Letica je jedva uspio spasiti svoj gol. U nastavku su Hajrovićevu bombu koja bi išla u same rašlje, "bili" uspjeli izblokirati.

izet

Slobodnjaci su mu očito jača strana. Ljevicom krilni napadač Dinama tuče iz svih pozicija. Nedavno je protiv Rijeke zabio prvi gol u službenoj utakmici za "modre", a malo mu je nedostajalo da zabije i na Poljudu. Vidi se da se radi o igraču koji posjeduje nogometno znanje, on je bez ikakve sumnje klasa za HNL.Još se nije do kraja uklopio u Dinamovu momčad, ali sigurno hoće do početka kvalifikacija za Ligu prvaka.

'On je paklen igrač. Strašno je brz, ima dobar dribling i strašan udarac lijevom nogom', rekao je medijima Safet Sušić, bivši izbornik BiH, kad je Hajrović potpisao za Dinamo.

Vodio je Hajrovića u reprezentaciji BiH i znao je o kakvoj se klasi radi. Hajrović ima osebujan stil odijevanja, zbog toga je on pravi "Modri mačak".

61459389-izet-hajrovic

Zbog takvog stila oblačenja plijeni pažnju izvan terena, ali očito će je sve više plijeniti i na terenu.

 

Učitaj još novosti