22. 04. 2018 - 16:06
SLAVIO PORAZ SVOG TIMA OD BARCELONE Sve dogovorio sa Arsenalom...
907
Shares
SLAVIO PORAZ SVOG TIMA OD BARCELONE Sve dogovorio sa Arsenalom i onda napravio neviđenu glupost

N'ZONZI

SLAVIO PORAZ SVOG TIMA OD BARCELONE Sve dogovorio sa Arsenalom i onda napravio neviđenu glupost

22. 04. 2018 - 16:06
0
Shares

Arsenal je sve dogovorio sa N'Zonzijem oko prelaska u Premier ligu na kraju sezone, a bit će ovo povratak N'Zonzija u Englesku jer je već nastupao za Blackburn i Stoke od 2009. do 2015. godine. Defanzivni vezni nogometaš napravio je neviđenu glupost nakon poraza njegove Seville od Barcelone, a fotografije su se pojavile na internetu. Nakon toga morao se izvinjavati, a to je uradio putem videa koji možete pogledati ispod slika koje su se pojavile na internetu.

Izvinjenje je objavila zvanična stranica Seville na svom Twitter profilu. 

 



 



Pitanje je šta će na sve ovo reći Arsenal. Arsene Wenger odlazi, a već svi znamo da ne voli igrače koji nisu disciplinovani. Može samo da se nada da mu ovo neće pokvariti transfer. Arsenal još nakon Patricka Vieire traži klasičnog defanzivnog veznog igrača koji može da blokira apsolutno sve. N'Zonzi bi sigurno mogao postati nasljednik. Upravo je on nogometaš koji može da uzme loptu bez žutog kartona i često bez prekršaja, a Arsenal se već dugo pati sa odbranom. 

Patrick Vieira je glavni kandidat za nasljeđivanje Wengerovog mjesta i to prema pisanju medija u Engleskoj, a navodno i Arsene Wenger bi bio najzadovoljniji ukoliko baš on dođe na njegovo mjesto. Wenger je trenirao Vieiru i najbolje zna kakav je čovjek i kakve kvalitete posjeduje, pa vjerovatno ne bi bila greška ukoliko Arsenal dovede upravo njega.

 

 

Učitaj još novosti