21. 04. 2018 - 21:56
Izuzetno težak žrijeb za Noleta: Već u četvrtfinalu Barcelone...
907
Shares
Izuzetno težak žrijeb za Noleta: Već u četvrtfinalu Barcelone čeka ga ekspert za šljaku

NADAL APSOLUTNI FAVORIT U DOMOVINI

Izuzetno težak žrijeb za Noleta: Već u četvrtfinalu Barcelone čeka ga ekspert za šljaku

21. 04. 2018 - 21:56
0
Shares

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković vratio se na Mastersu u Monte Carlu s dvije pobjede, a onda je prejak bio Dominic Thiem. Tako je Austrijanac samo potvrdio da je Nole daleko od prave forme kakvu očekuju njegovi brojni fanovi.

Nekadašnji prvi reket svijeta slobodan je u prvom kolu turnira u Barceloni, a u drugoj rundi protivnik će mu biti bolji iz duela Argentinca Federica Delbonisa i kvalifikanta, odlučeno je današnjim žrijebom. Ako uspješno prođe prvu prepreku, potencijalni rivali Đokovića u trećem kolu su Feliciano Lopez i Dušan Lajović, koji se u prvom kolu sastaje sa Špancem Pedrom Martinesom.

Đoković se nalazi u dijelu žrijeba gde je prvi nosilac Rafael Nadal (mogući rival Srbijancu već u četvrtfinalu), a u toj polovini je i Kei Nishikori, David Goffin, Heuyong Chung i Roberto Bautista-Agut.

U drugom dijelu kostura su Grigor Dimitrov, Dominic Thiem i Pablo Careno-Busta. Trinaesti teniser svijeta dobio je specijalnu pozivnicu organizatora, a Đoković se u Kataloniju vraća poslije čak 12 godina.

Učitaj još novosti