20. 04. 2018 - 21:45
Užarena atmosfera vodila Fenerbahce do druge pobjede protiv...
907
Shares
Užarena atmosfera vodila Fenerbahce do druge pobjede protiv Baskonije

EUROLEAGUE

Užarena atmosfera vodila Fenerbahce do druge pobjede protiv Baskonije

20. 04. 2018 - 21:45
0
Shares

Dvorana je gorila, a Fenerbahce je fenomenalne navijače nagradio velikom pobjedom sa kojom su nadomak izbacivanja Baskonije. Konačan rezultat bio je 95:89, a to znači da Fener vodi sa 2:0 u seriji i ima meč loptu u narednoj utakmici kada idu na gostovanje. Baskonija je imala dvije pobjede u nizu protiv Fenera, ali posljednje tri su izgubili, pa bi se reklo da Fener zna kada treba da igra najbolju košarku.

dbp12oyxkaa7x2t

Momčad Željka Obradovića loše je krenula u meč, pa su brzo gubili 0:6, ali nakon 13:17 ide velika serija nakon koje su vodili 25:17. Dvije trice izvukle su situaciju za goste, a kraj prve četvrtine donio je rezultat 25:23. Samo u dva navrata u drugoj dionici gosti su imali prednost i to od dva poena, a na kraju poluvremena Fener je imao plus četiri i to rezultatom 53:49. Trica u posljednjem napadu gostiju je opet malo izvukla situaciju baš kao i dvije na kraju prve četvrtine.

Treća dionica igrala se poen za poen, a znala je momčad Željka Obradovića imati prednost i od sedam poena, no na kraju se sve svelo na plus tri. Posljednja dionica je bila u znaku Fenera koji jednostavno nije dopuštao gostima da urade nešto više, a konstantno su vodili. Nije to bila velika prednost osim one u jednom trenutku od devet poena, ali na kraju su ipak sigurnom igrom stigli do pobjede 95:89.

Najbolji strijelac na utakmici bio je Brad Wanamaker sa 19 postignutih poena, a suigrači iz Fenera koji su ga najbolje pratili bili su Jan Vesely sa 16 poena i Nikola Kalinić sa 11. U poraženoj ekipi najbolji je bio Matt Janning sa 17 poena, a još četri igrača bila su dvocifrena.
 

Učitaj još novosti