20. 04. 2018 - 10:35
NEYMAROV POTEZ IZAZVAO SVEOPĆI GNJEV: "Pljunuo je na klub i to...
907
Shares
NEYMAROV POTEZ IZAZVAO SVEOPĆI GNJEV:

OBJAVIO VIDEO

NEYMAROV POTEZ IZAZVAO SVEOPĆI GNJEV: "Pljunuo je na klub i to je nečuveno ponašanje"

20. 04. 2018 - 10:35
0
Shares

Krajem februara Brazilac se povrijedio protiv Marseillea, a nalazi su pokazali napuknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Operisan je početkom marta u Belo Horizonteu i tada je za Neymara počela - utrka s vremenom.

Rodrigo Lasmar, šef doktorske službe Carioca, izvijestio je javnost da će oporavak njihove zvijezde trajati oko tri mjeseca te da bi morao biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Brazil, podsjetimo, prvu utakmicu igra 17. jula protiv Švicarske. 

- Nadam se da ću u Rusiju doći u sjajnoj formi i odlično pripremljen. Bio sam na kontroli prošli tjedan i sve se odvija savršeno. Svaki dan sam na tretmanima i čim počnem vježbati radit ću napornije nego ikada ranije. Završni pregled je za mjesec dana i nakon toga ću moći igrati. Oduševljen sam zbog toga jer četiri godine čekam na SP - kazao je Neymar u Sao Paulu gdje obavlja terapije.

Na pozornicu je došao sa štakama i zaštitnom čizmom na povrijeđenom stopalu, a kasnije je snimljen kako upravo s tom čizmom udara loptu. Prema svemu sudeći, oporavak ide sukladno Neymarovim željama i ostaje tek za vidjeti hoće li se zaista treninzima vratiti 17. maja, tačno mjesec dana uoči prve utakmice na SP-a.

- Bilo mi je grozno doživjeti ovakvu ozljedu. Ali, u tom zlu ima i nešto dobro, sada sam daleko odmorniji nego što bih bio da sam igrao cijelo ovo vrijeme - zaključio je Brazilac koji je iz domovine prije nekoliko dana ponovno naljutio Francuze.

Naime, PSG je prošlog vikenda pobjedom 7:1 nad Monacom očekivano osvojio naslov u domaćem prvenstvu. I dok su igrači proslavljali trofej, Neymar je na Instagramu objavio sliku kako igra online poker dok krajičkom oka, negdje u pozadini, gleda što mu rade suigrači na Parku Prinčeva.  

Ništa se nova nije, zapravo, dogodilo i 'poker avantura' samo je novi dokaz da u PSG-u hijerarhija ne postoji te da Neymar samo koristi ono što mu je dopušteno. A dopušteno mu je - sve. 

 

Učitaj još novosti