19. 04. 2018 - 23:49
Srbin mijenja Roberta Mancinija na klupi Zenita, poznato i...
907
Shares
Srbin mijenja Roberta Mancinija na klupi Zenita, poznato i gdje odlazi Italijan

ZENIT

Srbin mijenja Roberta Mancinija na klupi Zenita, poznato i gdje odlazi Italijan

19. 04. 2018 - 23:49
0
Shares

Nedavno je Roberto Mancini u potpunosti pukao zbog odnosa sa gazdama iz Zenita, a nakon toga je čak otišao van Rusije i to u Italiju. No put prema Italiji nije bio bez razloga, a tamo se sastao sa ljudima iz reprezentacije Italije i tako je potvrdio da je zapravo glavni kandidat za preuzimanje klupe svoje reprezentacije. 

Navodno je sve dogovoreno kako javljaju mediji iz Italije, a Roberto Mancini bi veliku želju trebao ispuniti 20. Maja. Italija ove godine neće igrati Svjetsko prvenstvo što ne pamtimo kada se posljednji put desilo, a strateg iz Italije će imati veliki zadatak pred sobom jer mora pokrenuti velesilu koja je trenutno na niskim granama.

Večeras se pojavila informacija u medijima iz Italije i prenose je skoro svi mediji, a to je da Siniša Mihajlović preuzima Zenit nakon Roberta Mancinija. Vlasnici Zenita nisu zadovoljni sa onim što je klubu donio Roberto Mancini, a ni on nije zadovoljan klubom i javno je kritikovao igrače, ali i upravu kluba, pa odlazak ne čudi uopšte. Siniša Mihajlović vodio je do sada Inter, Bolognu, Cataniu, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino, a vodio je također i reprezentaciju Srbije. U svakom klubu, kao i reprezentaciji imao je poprilično loš učinak, a da li će nešto više moći uraditi sa Zenitom vidjet ćemo. 

Četrdesetdevetogodišnjak je daleko uspješniju imao karijeru kao igrač, a odigrao je u karijeri 448 utakmica i postigao je 66 golova, te je udijelio 12 asistencija što je odličan učinak za jednog defanzivca. Siniša je imao ubitačne slobodnjake od kojih su svi strahovali, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

 



 

 

Učitaj još novosti