17. 04. 2018 - 19:32
Ispadanje Pouillea iznenađenje dana u Monte Carlu, Grigor...
907
Shares
Ispadanje Pouillea iznenađenje dana u Monte Carlu, Grigor Dimitrov režirao sjajan preokret

MASTERS MONACO

Ispadanje Pouillea iznenađenje dana u Monte Carlu, Grigor Dimitrov režirao sjajan preokret

17. 04. 2018 - 19:32
0
Shares

Za iznenađenje dana pobrinuo se danas Lucas Pouille koji je poražen od Mische Zvereva rezultatom 1:2.

11. teniser svijeta očekivano dobro je započeo prvi set i osvojio ga je sa rezultatom 6:2 bez ikakvih poteškoća. No onda je uslijedio neočekivani i veliki pad, a Zverev je u drugom setu uništio Pouillea, pa je tako na svoj servis prepustio tek pet poena u četiri gema protivniku i osvojio je set rezultatom 6:1.

U trećem setu očekivao se povratak na teren Pouillea jer u drugom definitivno nije prisutan, no do toga nije došlo, pa je Zverev došao do pobjede. Pouille je imao sjajnu prednost od 4:2 i servirao je za 5:2, ali nije uspio da osvoji svoj servis i na kraju je izgubio u tie-breaku gdje nije imao nikakve šanse s obzirom na lošu igru.

 



Četvrti nositelj turnira Grigor Dimitrov je teže nego što se to očekivalo došao do pobjede protiv Herberta. 

Konačan rezultat bio je 2:1, a Dimitrov je do pobjede došao nakon preokreta. U prvom set četvrti nositelj nije imao apsolutno nikakve šanse jer je Herbert servirao sjajno i tako je sa dva breaka došao do rezultata 6:3. No drugi i treći set donose totalnu nadmoć Dimitrova koji režira preoket sa 6:2, 6:4 po setovima. Dimitrov će u 1/8 finala igrati protiv Kohlschreibera ili protiv Ramosa.

 



Tsitsipas nakon Diepa, Bašića i Shapovalova nije mogao da pobijedi i Goffina.

Goffin je osjetio u kakvoj je formi Tsitsipas i tako je kroz veliku borbu u dva seta došao do pobjede. Rezultat kroz setove bio je 7:6, 7:5. 

Šesti nositelj turnira imao je prednost od 5:3, ali nije je iskoristio, a imao je i set loptu no nije ju iskoristio. Tsitsipas je osvojio deveti gem, a uspio je i da napravi break u desetom i to bez izgubljenog poena, pa je tako odveo set u tie-break, ali dalje nije mogao jer je Goffin slavio sa 7:4. Drugi set također je bio veoma zanimljiv, a opet je kao pobjednik izašao Goffin iako se nakon 0:3 Tsitsipas ponovo morao vraćati i nakon 3:3 nije gubio svoj servis sve do 12og gema kada jednostavno nije bio skoncentrisan, a Goffin je to znao iskoristiti.

U narednom kolu Goffin će igrati protiv Bautiste-Aguta ili protiv Feliciana Lopeza.

Učitaj još novosti