17. 04. 2018 - 19:09
Bjelica iz Crvene Zvezde u Španiju
907
Shares
Bjelica iz Crvene Zvezde u Španiju

ZARAGOZA

Bjelica iz Crvene Zvezde u Španiju

17. 04. 2018 - 19:09
0
Shares

Velike promjene su najavljene u Crvenoj Zvezdi nakon poraza u finalu ABA lige od ekipe Budućnosti rezultatom 1:3. Da je u svemu bilo istine već se potvrđuje jer klub napušta Milko Bjeli, a već je otišao Dylan Ennis. Crvenoj Zvezdi priključili su se Filip Čović i Aleksa Radanov od kojih se očekuju dobre partije.

"Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom na to da je u poslednje vreme neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi", saopštila je Zvezda u ponedeljak i samim tim u neku ruku potvrdila da će doći do rastanka.
 



Danas su se pojavila informacije kako Milko Bjelica pregovara sa Zaragozom koja se takmiči u Španiji i da su blizu dogovora, a ukoliko do dogovora i dođe onda bi Milko Bjelica u Zaragozu otišao da igra ponovo da Dylan Ennisom.

Milko Bjelica je u svom drugom mandatu u Zvezdi proveo nepune dvije sezone, a u tekućoj je u ABA ligi bilježio prosjek od 9,8 poena i 3,7 skokova. U Euroligi je prosječno postizao 9,2 poena i bilježio 3,7 skokova.

 

 

Učitaj još novosti