13. 04. 2018 - 16:52
John Cena završava svoju WWE karijeru, a odradit će još samo...
907
Shares
John Cena završava svoju WWE karijeru, a odradit će još samo jednu borbu

LEGENDA

John Cena završava svoju WWE karijeru, a odradit će još samo jednu borbu

13. 04. 2018 - 16:52
0
Shares

Klinci, ali i odrasli teško da ne znaju ko je John Cena i teško da ne znaju poznate riječi: "You can't see me".

John Cena je legenda WWE-a, a mnogi klinci ga obožavaju, te kraj velikana će sigurno rastužiti mnoge fanove WWE-a iako mu u posljednje vrijeme baš i ne ide dobro.



John Cena nema pobjedu na 'Pay-per-view' mečevima još od mjeseca Augusta prošle godine, a u njegovim godinama i sam kaže da je vrijeme da se penzionište, te da prepusti svoje mjesto nekim mlađim borcima koji će pružati ono što publika traži.

Već odavno se priča o odlasku legende, ali iz godine u godinu to se nije desilo, no nakon njegove posljednje borbe i poraza protiv Undertakera bilo je jasno da je došao kraj.

84f9b64db2027e7d77c28a3faa9046ed-crop-exact

Navodno posljednji meč Johna Cene bi mogao biti revanš protiv Undertakera gdje će tražiti osvetu i pobjedu za šlag na kraju karijere. Posljednja borba ove dvojice trajala je svega nekoliko minuta, a na impresivan način slavio je Undertaker koji je time pokazao put prema penzionisanju Johnu Cene.

Ovaj meč mogao bi biti jedan od posljednjih ili možda čak posljednji i za Undertakera.

 



Špekuliše se da bi jedina prepreka revanš meču moglo biti to što bi se Cena neslavno oprostio od WWE-a ako izgubi, a velika je vjerovatnoća da hoće, pa bi mogao za protivnika imati nekog slabijeg borca. Nije poznato još uvijek da li će Cena željeti upravo to nakon velike karijere, a više informacija imat ćemo uskoro.

Učitaj još novosti