15. 04. 2018 - 21:55
Sjajni napadač potvrdio da napušta Atletico: Stiže bivši igrač...
907
Shares
Sjajni napadač potvrdio da napušta Atletico: Stiže bivši igrač Reala koji će počiniti 'smrtni grijeh'

TORRES NAPUŠTA NAJDRAŽI KLUB

Sjajni napadač potvrdio da napušta Atletico: Stiže bivši igrač Reala koji će počiniti 'smrtni grijeh'

15. 04. 2018 - 21:55
0
Shares

Budući da je Fernando Torres izjavio kako napušta klub na kraju sezone, Atletico Madrid želi da kao njegovu zamjenu dovede napadača Willem II, Fran Sola, javlja Don Balon. 26-godišnjak je inače rodom iz Madrida i želja mu je da se vrati u taj grad,  a s obzirom da je prvi strijelac Holandskog prvenstva sa 16 golova kvalitet posjeduje.

Sola je bio velika nada Reala, u čijim redovima je počeo i karijeru. Ipak, nije dogurao dalje od C momčadi Reala. Uslijedile su posudbe u Lugo i Oviedo, a zatim i odlazak u B momčad Villarreala odakle je u ljeto 2016. otišao u Willem II I to se pokazalo kao odličan potez.

torres-atletico

Lani je Sol postigao 10 golova u holandskoj prvoj ligi, ali prava eksplozija se dogodila ove sezone. Španac je trenutno prvi strijelac Eredivisie. A da stvar bude nevjerojatnija pobrinula se zdravstvena situacija prije početka ove sezone.

Naime, na jednom redovnom liječničkom pregledu Solu je dijagnosticiran tumor testisa. Odmah je podvrgnut operaciji, a ustanovilo se kako je tumor bio dobroćudan. Sol se brzo vratio treninzima i potpuno golgeterski 'eksplodirao'.

Učitaj još novosti