07. 04. 2018 - 10:23
CRISTIANO RONALDO NAVIJA ZA UBICU, a kako i ne bi s obzirom na...
907
Shares
CRISTIANO RONALDO NAVIJA ZA UBICU, a kako i ne bi s obzirom na ono što radi

UFC

CRISTIANO RONALDO NAVIJA ZA UBICU, a kako i ne bi s obzirom na ono što radi

07. 04. 2018 - 10:23
0
Shares

Conor McGregor napravio je nevjerovatan ispad, a nakon kojeg je i uhapšen, te odveden pred sudiju koji mu je odredio 50.000 dolara kazne da bi ga pustili na slobodu. S obzirom na zaradu za njega je ovo sića.

McGregor nije branio pojas već dvije godine, a radi toga po pravilima pojas će dobiti drugi borac. Činjenica je da je McGregor upravo radi ovoga protestovao. Koliko je logičan potez prosudite sami s obzirom na to što se nije borio.

Khabib Nurmagomedov će se sigurno boriti za pojas, a misteriozna povreda prvog protivnika je otkazala borbu. U pitanju je bio Tony Ferguson koji je navodno ozlijedio koljeno i mora na operaciju...

 



Khabib Nurmagomedov ima omjer od 25-0 u karijeri, pa nije ni čudo što ulijeva strah u kosti protivnicima, a ko zna možda je i McGregor jedan od onih koji ga se boje.

Max Holloway je trebao biti naredni protivnik ubici Nurmagomedovom, ali mu stroga atletska komisija nije dozvolila borbu zbog zdravstvenih problema do kojih je došlo prilikom skidanja kilograma. UFC 228 je u velikim problemima, a imali su svega nekoliko sati da nađu novog protivnika. Anthony Pettis je prihvatio borbu, ali je tražio čak 100 miliona eura što nije prihvatio Dana White, pa je na kraju ipak našao protivnika, a to će biti Ala Laquinta.

Ala Laquinta koji u karijeri ima omjer od 13-3 u posljednjih 9 mečeva pobijedio je čak 8. Teško da može nešto protiv Nurmagomedova koji uništava sve što mu dođe pod ruke.

Za Nurmagomedova navija čak i Cristiano Ronaldo, a navodno je veliki fan i odličan prijatelj sa njim. Jedno je sigurno da tako veliki šampion ne bi podržavao Nurmagomedova da nije poseban, a sa 25 pobjeda i nijednim porazom to sigurno i jeste.


Učitaj još novosti