03. 04. 2018 - 20:05
ŽESTOKA SVAĐA Đokovića i Agassija, otkriven razlog prekida...
907
Shares
ŽESTOKA SVAĐA Đokovića i Agassija, otkriven razlog prekida suradnje

NEŠTO JE MORALO ISPLIVATI

ŽESTOKA SVAĐA Đokovića i Agassija, otkriven razlog prekida suradnje

03. 04. 2018 - 20:05
0
Shares

Andre Agassi i Novak Đoković od prije nekoliko dana više ne rade zajedno.

Agassi je u intervjuu za ESPN rekao kako se slažu da se ne slažu i da je imao najbolje namjere sa njim, ali da je najbolje ovako. Agassi je Đokoviću poželio sve najbolje u nastavku karijere.

 



Nakon što je došlo do iznenađujućeg prekida suradnje mediji iz svijeta počeli su da istražuju koji je tačno razlog i na kraju su iskopali informacije.

"Agassi se nervirao zbog toga što Novak nije prihvaćao skoro nijedan njegov savjet. Nekoliko puta su se žestoko posvađali, a najžešće je bilo pred Masters u Indian Wellsu početkom ožujka. Agassi je molio Novaka da preskoči taj turnir je mu je bilo jasno da ovaj nije spreman, međutim, Novak je savjet odbio. Premda je tek operirao lakat, smatrao je da je spreman. Agassi je ljut napustio trening i odmah potom je raskinuo suradnju,'' piše jedan portal iz Njemačke.

Đoković će sada raditi samo sa Stepanekom, a problemima se ne nazire kraj. Nakon prekida suradnje poražen je uvjerljivo i od Benoit Pairea u Miamiju. Nije poznato hoće li Đoković uskoro nazad na teren, ali da izgleda kao amater to je činjenica. Ogroman je ovo pad nekadašnjeg prvog tenisera svijeta. 





 

Učitaj još novosti