01. 04. 2018 - 14:59
Simeone otkrio pojedinosti razgovora s Dybalom, Atleticu 200...
907
Shares
Simeone otkrio pojedinosti razgovora s Dybalom, Atleticu 200 mil. € za dvije ponajveće zvijezde

NEGIRAO NAVODE MEDIJA

Simeone otkrio pojedinosti razgovora s Dybalom, Atleticu 200 mil. € za dvije ponajveće zvijezde

01. 04. 2018 - 14:59
0
Shares

Fotografija zajedničke večeri Paula Dybale i Diega Simeonea potakla je brojna naklapanja o prelasku Juventusovog Argentinca u Atletico njegovog sunarodnjaka. No, Simeone je negirao da je bilo riječi o ikakvom transferu za vrijeme njihovog susreta te se naljutio na medije koji 'šire lažne informacije':

"Dybala je sjedio u restoranu s dva prijatelja, a ja sam bio sam pa mi je prišao. U kratkom razgovoru rekao sam mu da mislim da je odličan igrač, a sve ostalo su izmislili novinari koji bi trebali pripaziti na istinitost svojih informacija."

A engleski mediji raspisali su se i o glavnoj Simeoneovoj zvijezdi, Antoineu Griezmannu, za kojeg tvrde kako je odbio ponudu Manchester Uniteda kako bi ostao vjeran odluci da na ljeto potpiše za Barcelonu koja će ga platiti oko 100 mil. eura. Isti iznos Atletico bi mogao dobiti i za Jana Oblaka kojeg bi PSG rado doveo na ljeto kao zamjenu za Areolu, a AS tvrdi da bi za slovenskog golmana, umjesto 100 mil. eura, rado dali Kevina Trappa i Javiera Pastorea.

Učitaj još novosti