01. 04. 2018 - 13:50
KRALJ CIGANA PORUČIO JOSHUI "Ti si propalica i nemoj se boriti...
907
Shares
KRALJ CIGANA PORUČIO JOSHUI

SPREMAN IZAĆI U RING S PRVAKOM

KRALJ CIGANA PORUČIO JOSHUI "Ti si propalica i nemoj se boriti s Wilderom, povrijedit će te!"

01. 04. 2018 - 13:50
0
Shares

Britanski bokser Anthony Joshua savladao je sinoć u Cardiffu Novozelanđanina Josepha Parkera i tako u svoju bogatu kolekciju dodao i pojas WBO prvaka. Tako sada 28-godišnjak ima naslove svjetskog profesionalnog prvaka po verzijama WBA, IBF, IBO i WBO.

Ipak, treba istači da je Parker pružio veliki otpor, izdržao svih 12 rundi na nogama, što nikom prije nije pošlo za rukom. Pa ni legendarnom Kličku. Naredni rival bi trebao biti Amerikanac Deontay Wilder. Neki stidljivo spominju i posrnulog bivšeg prvaka Tyson Furyja. Kralj Cigana pomno je pratio spektakl iz Velsa i nije bio baš oduševljen.

''Joshua i Parker su dvije propalice. A. J. nije nikakva superzvijezda - ja sam taj. Mogao bih ga pobijediti u svojoj povratničkoj borbi. On nije dovoljno dobar ni da mi bude sparing partner. Sve ovo je bila hrpa sranja. Joshua je propalica koju bih nokautirao. Oba su imali katastrofalne izvedbe. A. J., molim te, nemoj se boriti s Wilderom jer će te teško nokautirati. Bolje prihvati mojih 50 miliona funti'', rekao je Fury čija je snimka odmah postala viralni hit.

Sve je započelo tako što je još u ringu Joshua spomenuo i Furyja kao potencijalnog protivnika, a ovaj je odmah krenuo u rat riječima. Hoće li i do ovog spektakla doći vidjet ćemo s vremenom...

Učitaj još novosti