22. 03. 2018 - 09:00
KAKAV SASTAV Marca napravila tim od igrača koji imaju...
907
Shares
KAKAV SASTAV Marca napravila tim od igrača koji imaju kriminalni dosije

TRENER PEDOFIL

KAKAV SASTAV Marca napravila tim od igrača koji imaju kriminalni dosije

22. 03. 2018 - 09:00
0
Shares

Mnogi poznati nogometaši imali su problema sa zakonom, neki slučajno, neki namjerno, a Marca je objavila sastav sa igračima koji imaju kriminalni dosije, te koji bi svakako bio mnogo jak. Pa krenimo redom... Golman Bruno Fernandes je osuđen na 22 godine zatvora zbog toga što je naručio ubistvo majke svog sina.

Desni bek Tottenhama Serge Aurier je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od dva mjeseca nakon što je napao policajca dok je izlazio iz noćnog kluba. Stoper Villarreala Ruben Semedo je trenutno u pritvoru jer mu je odbijena kaucija nakon što je lišen slobode zbog optužbe za pokušaj ubistva. Stoper Breno Rodrigues je zapalio svoju kuću u Njemačkoj dok je bio igrač Bayerna, pa je zbog toga ovaj brazilski defanzivac osuđen na tri godine i devet mjeseci zatvora.

son-aurier-tottenham

Lijevi bek Alexis Zarate je dobio zatvorsku kaznu od šest godina i šest mjeseci. Ovaj Argentinac je osuđen zbog silovanja. Veznjak Adam Johnson je engleski nogometaš koji je osuđen na šest godina zatvora zbog seksualnog odnosa s maloljetnicom. Veznjak Joey Barton je "odležao" 74 dana u zatvoru od ukupne šestomjesečne kazne. Englez je poznat po incidentima na nogometnim terenima i izvan njih.

barton

Veznjak Yordan Letchkov je bugarski nogometaš osuđen na dvije godine zatvora zbog zloupotrebe vlasti dok je bio gradonačelnik svog rodnog grada. Veznjak Ricardo Centurion, nogometaš Racinga, pokušao je podmititi policajca. Suočava se s kaznom od jedne do šest godina zatvora. Napadač Michele Padovano je bivši igrač Juventusa koji je uhapšen zbog prodaje droge te osuđen na osam godina i osam mjeseci zatvora.

Krilni napadač Robinho je nedavno osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja u Milanu iz 2013. godine. Trener Elkin Moncada je bio u zatvoru zbog pedofilije. Vrlo dobar tim, zar ne?!

Učitaj još novosti