21. 03. 2018 - 10:47
Slišković suspendovan, a još nije ni saznao kaznu za...
907
Shares
 Slišković suspendovan, a još nije ni saznao kaznu za 'ludnicu' nakon Želje

TRENER ZRINJSKOG

Slišković suspendovan, a još nije ni saznao kaznu za 'ludnicu' nakon Želje

21. 03. 2018 - 10:47
0
Shares

Zrinjski u idućem kolu gostuje kod Širokog Brijega, a utakmicu će morati odraditi bez trenera Blaža Sliškovića koji je suspendiran.

Bit će to vjerojatno tek prva od nekoliko utakmica 'hlađenja' koja čekaju šefa mostarske ekipe. Naime, Slišković je kažnjen jednom utakmicom suspenzije zbog komentara na račun rada Nogometnog Saveza BiH nakon utakmice u Banjoj Luci prije deset dana, a u kasu saveza mora uplatiti i 500 KM.

Međutim, Slišković je puno veći šou napravio za vikend nakon utakmice sa Željezničarom (3:3). Popularni Baka je žestoko kritizirao suđenje, ali i Savez: "Prozivam NSBiH i sudačku organizaciju jer oni ne žele napredak. Neka me suspendiraju na 100 godina. Ja sam za njih bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici, samo da im je jesti i da im stomaci rastu. Fuj, odoh dok nisam još što rekao", rekao je tada Baka.

A kazna za izrečeno bi uistinu mogla biti drastična jer je, prema pravilniku, kazna za ponovljeni prekršaj veća od uobičajene.

Nakon derbija sa Širokim, Zrinjski u četvrtom mjesecu čekaju utakmice protiv Sarajeva, Krupe, Radnika i Željezničara. Momčad iz Mostara je druga u Ligi za prvaka s dva boda manje od vodećeg Željezničara.

Učitaj još novosti