17. 03. 2018 - 11:06
Žrijeb LP-a opet 'namješten'?! Tottijeva reakcija dok je Ševa...
907
Shares
Žrijeb LP-a opet 'namješten'?! Tottijeva reakcija dok je Ševa izvlačio Real rekla i previše

TELEPATIJA SLAVNOG ITALIJANA

Žrijeb LP-a opet 'namješten'?! Tottijeva reakcija dok je Ševa izvlačio Real rekla i previše

17. 03. 2018 - 11:06
0
Shares

Izvlačenje parova četvrtfinala Lige prvaka održano je jučer, a prošlo je bez nekih pompeznih vijesti o namještanju. Kakvih je recimo itekako bilo u prošlosti. Brojna velika fudbalska imena bila su u Nyonu, a među njima naravno i Francesco Totti. I to kao predstavnik jedinog kluba njegovog života.

Romi ipak nije donio sreću jer je izvukla Barcelonu, jednog od glavnih favorita za evropski naslov. Džeko i družina će sigurno imati veoma težak zadatak protiv Katalonaca, a Princ Rima zato se "pobrinuo" da ništa lakšeg protivnika u četvrtfinalu ne dobije Romin veliki rival. Nakon što je Andrij Ševčenko iz kuglice izvadio ceduljicu s Juventusovim imenom, kamera je nakon Pavela Nedveda, u publici prikazala Tottija. On je s ozbiljnom facom kroz zube procijedio: "Real... Real..."

Naravno, Ševa ga je nakon ovoga "poslušao" i sastavio par koji je repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Juve izgubio od Reala katastrofalnim nastupom u drugom poluvremenu. Ova Tottijeva reakcija ubrzo je postala pravi hit u kompletnoj Evropi.

Učitaj još novosti